Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez még normális, vagy meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még normális, vagy meg vagyok hülyülve?

Figyelt kérdés

A történet ennél jóval összetettebb, de a lényeg, hogy van egy csaj, akibe totál bele vagyok habarodva, csakhogy ő éppen szarik a fejemre az utóbbi időben. Szinte képtelenség a közelébe kerülnöm, ha mégis sikerül rövid úton leráz, pedig egy hónapja még jóban voltunk. Éppen ezért az utóbbi két-három hétben mindent elkövetek, hogy a közelébe kerülhessek. Egy kis nyomozás után kiderítettem az órarendjét, hogy mindig ott lehessek, ahol ő van, hátha hajlandó velem beszélni. Már attól tartok, hogy feltűnt neki, hogy gyanúsan sokszor vagyok a közelében, pedig máskor elég ritkán szoktunk véletlenül összefutni. Meg persze attól is félek, hogy nem vagyok normális...

Két kérdésem van: az egyik, hogy lányok, mit szólnátok hozzá, ha valaki hozzám hasonlóan mindig a seggetekben lenne? A másik, hogy normális vagyok-e, vagy kössem föl magam?

2010. ápr. 30. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez beteg. Nagyon beteg. Felejtsd el azt a csajt.
2010. ápr. 30. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy te sajnos szerelmes vagy abba a lányba.

A másik helyzet, hogy ő NEM akar tőled semmit és idegesítő lehetsz a számára néha, szóval tegyél le róla és keress mást! Sajnálom ez van!

2010. ápr. 30. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Nagyon vicces vagyXDXD de vhol sztem aranyos is!:)Erről simán tudnék írni vmi amerikai sulis tinédzser filmet, de ez már más tészta...:) Szóval..nekem is volt olyan h egy fiú tetszett és megtudakoltam az órarendjét:) és én is gyakran voltam a közelében, de a különbség az h ő nem is tudta h ki vagyok, rólad viszont tudja és nagyon gáz lesz ha kiderül!!! Ugyhogy csak óvatosan, én tökre meg tudom érteni a helyzetedet mert én is már voltam benne:D DE! sztem ne nyomulj annyira ha egyszerűen szarik a fejedre...ezzel saját magad alázod meg'

Sok sikert':*

2010. ápr. 30. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt ne csináld szerintem ez nagyon gáz! Semmi mást nem érsz el ezzel mint, hogy teljesen megutál vagy zaklatónak vél. Felejtsd el és keress más csajt! Az meg, hogy szarik a fejedre nagyon perverz ne hagyd máskor!:D
2010. ápr. 30. 20:02
 5/7 anonim válasza:

Légy kemény beasszus ne nyavalyogj!! menj oda és mondd meg mivan! de nehogy ő dirigálja a beszélgetést mer akkor gyengének tűnsz majd!ha meg nem jön össze hagyd ott flegmán és csinálj úgy mintha neki lenne ez szar.CSAK KEMÉNYEN!!

19F

2010. ápr. 30. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Én tuti menekülőre fognám...

ezzel a viselkedéssel csak elijeszted

L

2010. ápr. 30. 20:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából ő legtöbbször nem veszi észre, hogy ott vagyok (legalábbis remélem), arra figyelek, hogy ne keltsek feltűnést. A probléma az, hogy mindig a barátnőivel lebzsel vagy rohan valahova, de úgy, hogy alig lehet utolérni. De addig nem nyugszom, míg nem lesz az enyém, vagy el nem küld durván és kegyetlenül a búsba...
2010. ápr. 30. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!