Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? (HELP)

Figyelt kérdés
Menstruációkor (nem mindig csak néha) van , hogy fáj a hüvelyem...Rendszeresen megvan...Semmi bajom...csak néha amikor megvan fáj a hüvelyem..(Nemi életet nem élek!!!)
2010. ápr. 30. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól hogy nem élsz nemi életet, még lehet fertőzésed. A kettő független egymástól. A bacikat egy nyilvános wcben is össze tudod szedni. Szerintem konzultálj egy nőgyógyásszal.
2010. ápr. 30. 19:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Rossz témába írtad....

Egészség->Nők egészsége!

Am nekem is szokott néha ilyen lenni(mondjuk én élek nemi éeltet), de csak akkor ha megjön épp és felhelyezem a tampont, beszúr ott egy ponton, de sztem ez nálam a tampon miatt van.Lehet neked is ilyesmi, ha tampont használsz.

2010. ápr. 30. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
kínai kopasz kutya
2010. ápr. 30. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
nem tudom az okát,de természetesnek tűnik a problémád...alhasi fájdalom kihat a hüvelyedre is a menstruációkor.ezért.
2010. ápr. 30. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott fájni néha.

Állítólag attól, hogy nem cserélek elég gyakran... De 2-3 óránként szoktam, szerintem az elég.

Tampontól nem lehet? Meg szokott telni (ha azt használsz)?

Amúgy szerintem nincs semmi bajod. Ha fertőzésed lenne, nem csak menzeszkor jelentkezne.

2010. ápr. 30. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
58%

nekem is szokott. a görcsöléssel együtt jelentkezik, aztán mikor már nem fáj a hasam, akkor az is elmúlik:) szoval szerintem nem fertőzés

17L

2010. ápr. 30. 19:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nyilvános helyen sehol nem ülök rá a wc-re és előtte is és utána is kezet szoktam mosni..és igen csak akkor szokott fájni ha a hasam is fáh.
2010. ápr. 30. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
58%
nálam is tamponhasználatnál van ilyen. nem kidörzsöl, hanem csak fáj. ha használsz tampont akkor ennyi. fertőzésnél inkább viszketne
2010. ápr. 30. 20:21
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Sajnos ez előfordul, hogy menstruációnál fáj a punci.
2010. máj. 1. 07:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!