Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez barátság extrákkal vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez barátság extrákkal vagy szeretők vagyunk?

Figyelt kérdés
Egy férfi ismerősömmel ( baràtommal) az elmúlt fél évben már napi szinten tartottuk telefonon a kapcsolatot. Viszont az egyik ottalvós estèn lefeküdtünk. Furcsàllottam hogy nagyon figyelmes volt. Úgy aludtunk el hogy àtölelt, puszilgatott, reggel reggelivel ébresztett. Akkor is ölelt puszilt. Azóta is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és alig vàrja hogy újra együtt legyünk. Jelzem hogy mondta hogy ez amolyan baràtsàg extràkkal de kezdem azt érezni hogy ez màr több. Nem?
2016. nov. 27. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Sztem ez semmi. Akkor mondható kapcsolatnak, ha o sem megy madfele es te sem. De te nem tudhatod, h mit csinal, mikor nem egyutt vagytok. Elszámolással meg nem tartozik, hiszen o kijelentette, h ez részéről csak ennyi.

31n

2016. nov. 27. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem ennél több nincs, amitek most van. csak kevesebb. szabadok vagyok és jó együtt.
2016. nov. 27. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én szótáramban az hogy két ember szeretője egymásnak vagy "barátság extrákkal van", ugyanazt a dolgot jelenti úgyhogy nem értem mire gondolsz. (Max annyi a különbség hogy a szerető szót még arra IS használják, amikor az egyik (vagy mindkettő...) kapcsolatban van mással és úgy vannak együtt. De az csak olyan hogy arra IS használják, de nem csak azt jelenti. Ha egyik sincs kapcsolatban, akkor is lehetnek szeretők.)

Ha kapcsolatot nem akartok egymással, akkor azok vagytok.

2016. nov. 27. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!