Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki AIDS-es és esetleg megdugna egy kutyát. Akkor a kutya elkaphatja? Vagy lehet annak a hordozója?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 14:07
1/15 anonim válasza:
Gondolom igen. Ugyanis a valamelyik majom faj is hordozó. Csak nem tudom melyik, bár már régebben láttam a tévében.
2/15 anonim válasza:
Valószínűleg. És merem remélni, hogy ez egy pusztán elméleti kérdés.
3/15 anonim válasza:
van szükség a válaszra? ki dugna meg egy kutyát? @_@
4/15 anonim válasza:
Nem kaphatja el a kutya az AIDS vagy másnéven HIV=humán immunhiány virus tehát HUMÁN emberek fertőzhetnek meg vele embereket állatokat NEM. Amikor mi az egyetemen gyakorlaton vagyunk akkor csak állati vérrel dolgozunk pont az AIDS elkerülése miatt mert állatokat ez a virus nem fertőz.
5/15 anonim válasza:
az utolsó pontosan leírta.
HIV-vel nem tudsz emgfertőzni egy kutyát... De még macskát sem...
6/15 anonim válasza:
Igaz is. De jó.
A kutyák tehát fellélegezhetnek.
7/15 anonim válasza:
Első vagyok... Ezt a wikin találtam. És igenis a csimpánzoktól kaptuk el!
* HIV-1 – a leginkább elterjedt, a csimpánzokról terjedt át az emberre a XX. század elején[1] (a korábbi elméletek ezt az 1980-as évekre teszik). Alcsoportjai:
o M (major) a leggyakoribb. Variánsai: A–H-ig.
o N
o O
* HIV-2 – Nyugat-Afrikában gyakori; kevésbé patogén.
8/15 anonim válasza:
Mármint nem kaptuk, mert nekem nincs, de tűlük terjedt az emberre... És a csimpánz is állat...
10/15 anonim válasza:
Az jutott eszembe, vajon hogy kaptuk el a csimpánzoktól. :D
Egyébiránt érdekelne, hogy jutott a kérdező eszébe ez a kérdés, mert elkezdtem ezen gondolkodni és elég bizarr képek suhantak át a fejemen... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!