Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hagyjátok, hogy a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hagyjátok, hogy a párotok beleszóljon az öltözködésetekbe? Nem drasztikusan teszi, de sokszor utal rá, hogy mit szeretne rajtam látni.

Figyelt kérdés
Főként a cipőknél tud akadékoskodni azt szereti ha magassarkú van rajtam, de az nem minden esetben kényelmes egy hosszabb programhoz. Egyébként jó ízlése van, és előfordul, hogy jobb ötletei vannak mint nekem, de egy picit zavar, hogy mindig a ruhatáramban matat:D Csak én pörögök ezen, vagy igazam van, hogy zavar?

2016. nov. 25. 16:40
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:
Úgyse fogadom meg :D Ha nagyon érdekel a véleménye, megkérdezem, de akkor is általában azt veszem fel, ami nekem tetszik.
2016. nov. 25. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Zavarna, de szerencsére ilyen pasival nem volt még dolgom.
2016. nov. 25. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar. Szeretek a páromnak tetszeni.
2016. nov. 25. 20:37
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem jobb ez annál, mintha azt mondaná mindenre hogy jó, meg nem érdekli. nem lehet a kettő között valahol...? nem lefosni és nem is erőszakoskodni? az lehetetlen?

én ki szoktam kérni a barátom véleményét, általában olyan ruhákat veszek, ami mindkettőnknek tetszik, és akkor mindenki boldog. nekem ez simán belefér.

de ha kényelmetlen magassarkúkat akarna rám erőltetni állandóan, vagy mindig azt sugallná hogy nem vagyok elég jó/csinos/dögös stb, akkor biztosan leállítanám, mert az már rosszul esne.

2016. nov. 26. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!