Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha az osztálytársam úgy szerelmes valakibe, hogy csak képen meg tvben látta? :O
Figyelt kérdés
Ja meg koncerten. Nem fogok kertelni: osztálytársam(16éves lány) szerelmes(vagyis ő ezt állítja) a tokio hotel énekesébe... volt már pár koncerten, de ettől még nem ismeri. és szerintem szerelem nem jöhet létre ismerettség nélkül... de és most nem azért akadok ki ezen, mert utálom a TH-t, hanem mert ez az egész elég abszurd...2010. ápr. 30. 11:02
11/13 anonim válasza:
Én 12-13 évesen a Linkin Park egyik tagjába, Mike-ba voltam totál bele esve:D Most 20 vagyok. És nemrég a szekrényem mélyén megtaláltam a naplómat, amit akkoriban írtam és halálra röhögtem magam:D Állandóan róla áradoztam. Persze már rég kinőttem és nevetek ezen, mindenki kinövi szerintem. Ez a tinikorral együtt jár.
12/13 A kérdező kommentje:
Neked meddig tartott?
2010. máj. 1. 23:33
13/13 anonim válasza:
Biztos h nem szerelmes, de az, h tetszik neki, normális. Nekem Georg tetszik nagyon, a basszusgitáros:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!