Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindent meg kap tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent meg kap tőlem?

Figyelt kérdés
A párommal minden rendbe volt mindent meg kap tőlem szex terén és lelkileg is csak ha nincs kedvem minden nap az orális szexhez már baja van.Miért ilyen fontos neki?
2010. ápr. 30. 10:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert azt lehet jobban élvezi mint magát a szexet.Néha jobb is:P
2010. ápr. 30. 10:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Persze el hiszem, de azért akkor nekem is adja meg az élvezetet ne csak várja el. Mert szeretkezünk egy héten 6x eböl nekem 2x van ő neki meg naponta 3-4x is, azért nagy különbség azt hiszem, és eszébe se jut, hogy kielégítsen végez és folytassa a teendőit én meg maradok úgy, és meg kérdezi most haragszol.
2010. ápr. 30. 11:13
 3/13 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs azzal,hogy nem akarod mindennap nyalni falni :DD Elég paraszt lány ha elvárja..amikor ő nem ad cserébe semmit.

Mond neki,hogy ha te se én se ! Azt ennyi :P

2010. ápr. 30. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Mert ő nem szeret téged. Vagy betámadta őt is a f@szdarázs.
2010. ápr. 30. 11:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Ajajj, nagyon önző párod van! Mondd el neki, mit érzel. És ha nem érti meg, ill. nem változtat, keress valaki mást, akitől mindent megkapsz, és örömmel adsz neki.
2010. ápr. 30. 11:19
 6/13 A kérdező kommentje:
A férjemről van szó
2010. ápr. 30. 11:20
 7/13 A kérdező kommentje:
de miért ilyen önző, pedig nem volt ilyen
2010. ápr. 30. 11:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Tökmindegy milyen nemű, akkor is önző. Amúgy mondtad már neki, hogy neked is ez lenne az igényed? Mert pl én is imádom nyalni a bnőmet, csak ha sokáig vagyunk együtt, hajlamos vagyok "ellustulni". Nem azért mert nem szeretem, csak egyszerűen kimegy a fejemből, hogy nekem is kéne valamit csinálni. Pedig én szívesen... :D
2010. ápr. 30. 11:25
 9/13 A kérdező kommentje:

ha szolok neki ,hogy ez így nem jó nekem, meg sértődik, hogy gátlást okozok benne. Az egész föld Ura

„Az Úré a föld, és ami betölti, a földkerekség és minden lakója.”

Zsoltár 24:1.

agy lehet rá jött valami kan görcs :D és majd elmúlik mert kb 2hónapja csinálja ezt

2010. ápr. 30. 11:45
 10/13 anonim ***** válasza:
sajnállak. én viszonoznám rendesen, imádom az orált. 30/F
2010. ápr. 30. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!