Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár éve a csapból is az folyt, hogy a nők romantikusak, a férfiak meg nem! Ez megváltozott mostanra?
Nyilván az átlagról van szó, tudom, hogy kivételek vannak, én is az vagyok.
Szóval, mikor még kiskamasz voltam, akkor még az ment, hogy a nők érzelmesek, romantika kell nekik (vagyis hát nekünk :D ), stb.
Most meg mindenhol az megy, hogy a nőknek kb nincsenek is érzelmeik...
A világ változott, vagy csak sok pasi ért félre minket, vagy mi történt, hogy mostanra már kb az az általános vélekedés, hogy a nőknek nem kell romantika?
Mit gondoltok?
Szerintem általánosságban mindkét fél ugyanúgy vágyakozik a szerelemre, a törődésre. Csak a feminizmus, meg a jelenlegi társadalom azt próbálja nevelni mindenkibe, hogy a nők érző lelkű lények, romantikusak, a férfiak pedig nem. Ezért is sikertelen sok férfi, mert túlzott romantikával próbálnak meg közeledni a kiszemelthez, amit nem díjaznak a nők, mert az már túl sok, na meg olyan mintha ezzel akarna a bugyija alá jutni. Ugye ez a túl udvarias, kiszolgálja a nő kegyeit stb.
Egyébként meg egyénfüggő is, mindkét nemből is vannak romantikusabb, és kevésbé romantikusabb emberek is.
Illetve persze ott vannak kisebb százalékban azok a férfiak, akiknek kb semmi érzelmük nincs a nőkhöz, csak szexre kell nekik, mert úgy is kapnak hamar másikat (és ezt a nők sajnos hajlamosak ráragasztani minden srácra.) Illetve a nőkből is ott vannak azok, akiknek csak az anyagiak számítanak, és nem a valódi érzelmek, ezekből sajnos egyre több van ahogy látom. (Ezt meg a férfiak ragasztják rá sokszor minden nőre, ami persze azért nem igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!