Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám jelezni a páromnak, hogy másképp szeretek csókolózni?
Figyelt kérdés
Alapvetően mindent meg tudunk beszélni, ennél jóval kényesebb témákat is, de itt most elakadtam, és sehogyan sem tudom kitalálni, hogyan tudnám jelezni...
Szóval a helyzet az, hogy a párom ritkán és rövid ideig alkalmazza a nyelves csókot, én pedig jobban szeretem, mint amikor csak az ajkak vesznek részt.
Csókolózni saját bevallása szerint szeret, de nekem másképp esik jobban. Van valakinek valami jó ötlete, hogyan tudnám ezt finoman jelezni?
2016. nov. 23. 17:27
11/12 anonim válasza:
Kinyitod a szád, és megmondod neki.
12/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy az emberbe megvan az, hogy hogy csókol!
Ezen az ember nem tud csak úgy változtatni. Ha figyel rá akkor minimálisan biztos tud de egyről a kettőre úgyse fog változni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!