Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos! Ezt nem hiszem el! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Ezt nem hiszem el! Ti mit gondoltok? 3hónapja beszélek msnen egy sráccal! 2szer randiztunk! Most msnen meg kiirta hogy **e*e*e* azt mondta találjam ki! Ez szeretlek szó volt!

Figyelt kérdés
Valahogy azért nem tudom elhinni, miért érezne ilyet?Még nem is ismer nem is járunk!
2010. ápr. 29. 21:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
bárcsak engem is szivatna valaki randizásokkal. 30/f
2010. ápr. 29. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:
64%

jáááááj, msn, talcsi, randi, szereleeeeem, láw-láw, izgi, jujj!!!!

most komolyan... miért tetted fel ezt a kérdést?

2010. ápr. 29. 22:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát azért, hogy lássuk, hogy nem baj, hogy kicsit dagi, és csúnya, így is talál magának vmi balféket:P
2010. ápr. 29. 22:48
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

a szó tüzetesebb morfológiai elemzése során egyértelműen elvethetjük a szeretlek szó kódolásának lehetőségét. Ha figyelembe vesszük a káosz elmélet és az adaptív szórás kontinuitásának a relatív permutációs ciklussal mutatott additivitásait, csakis a "terhes vagy" szót kapjuk eredméyül

egy FISHER féle absztrakt tengelykúpos telemetrikus randomizációt elvégezve is hasonló eredményrre jutottam.

Mr.T

2010. ápr. 29. 23:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem "szemetes"!
2010. ápr. 30. 03:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Gyerekek, vagy gyereket akart írni. Semmi kétség gyereket akar tőled.
2010. ápr. 30. 17:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Jól szórakoztok?
2010. máj. 1. 13:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Én vissza megyek a felnőtt párkapcsolatba
2018. márc. 15. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!