Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérdemelné, vagy túlzás lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérdemelné, vagy túlzás lenne?

Figyelt kérdés

Volt egy pasi, hónapokig próbálkozott úgy, hogy barátnője van..

Kb fél év után találkoztam vele, de szex csak a 4. Találkozón történt..

Nem szexkapcsolatnak indult, csak néhányszor történt meg a dolog.

Most viszont letiltott mindenhonnan, a telefont nem veszi fel...

Én viszont úgy gondoltam felregisztrálnom egy szexkapcsolat kereső oldalra..

Szerintem megérdemelné, ha arra nem méltatott, hogy annyit mondjon "ennyi volt"...

2016. nov. 21. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Meleg oldalra regizd be! :) Igen,megérdemli! Aki A mond,mondjon B is ! Undorító az ilyen! A csajának is tálalj ki! :) Az az igazi szí. vatás!
2016. nov. 21. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Mit érdemelne meg?

Hülyére vett és ezt te hagytad. Nem erőszakolt meg. Tudtad, hogy nője van, mégis alá feküdtél. Megkapta amit akar. Te meg pontosan tudtad, hogy mit várhatsz egy ilyen palitól. Vagy mit gondoltál? Ha megdug, otthagyja a nőjét miattad? Fáj neked, hogy hülyére vett, elhiszem. De amit most csinálsz kb. annyit ér, mint halottnak a csók.

Legközelebb ne legyél idióta. Tanulj ebből. N

2016. nov. 21. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak a magad nevében jelentkezhetsz be bármilyen oldalra, más nevében nem. Pláne szexpartnerkereső oldalra nem regisztrálhatsz be törvényesen senki mást, csak magadat. Az, hogy ismered az adatait (és esetleg bárki megtalálhatja őket), nem jelenti azt, hogy az adatokat bármire felhasználhatod. Remélem, világos. Akár megérdemli, akár nem, a magad érdekében ne csinálj törvénytelen dolgot.
2016. nov. 21. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!