Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet tartósabb kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tartósabb kapcsolat úgy, ha nincs meg az a nagy szerelmi láng?

Figyelt kérdés

Nem érzem azt nála, mint életem nagy szerelmeinél. Az exeket, mikor együtt voltunk megláttam, a szìvem majd kiugrott a helyéről, lábremegés, miegymás. Ennél a mostani pasinál ezek nincsenek meg.

Nagyon kedvelem, néha tetszik is, vágyom a társaságára. De ennyi

2016. nov. 20. 08:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen kapcsolatom, de ezt max. igy 70 eves kor kornyeken tudom elkepzelni, hogy tartosabb lenne. Addig hamar meg lehet unni, es nemsokara mar jon is a masik, aki irant valodi erzelmeid lesznek. Na, az tartos lesz.
2016. nov. 20. 08:55
 2/5 Szergej55 ***** válasza:
51%
Látod, hogy nem ezen múlik, hiszen életed nagy szerelmei is mind múlt időbe kerültek.
2016. nov. 20. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék így sokáig együtt maradni valakivel, akkor pedig már rövid távon sem lenne részemről értelme a dolognak. Szerintem ha valaki "néha tetszik", az nem elég egy párkapcsolathoz.
2016. nov. 20. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Vannak, akik szerint így tartósabb, főleg, hogy a szerelmi házasság a történelem nagy részében nem dívott, a világ sok részében pedig ma sem. Bizonyított -egyben tapasztalt - tény, hogy a szerelem 2-3 év alatt megszűnik és átalakul kötödéssé, (ezt nem véletlenül találta ki így a természet, de ebbe most nem mennék bele)ezt sokan úgy élik meg, hogy "kiszerettek" a párjukból, ezért továbbállnak, csak, hogy mással újra megismételjék ugyanezt. Aztán csodálkoznak, pedig ez törvényszerű, örökké tartó szerelem nincs, kötödés, szeretet, bizalom, stb. persze tarthat örökké két ember között.

Mindezt azért írtam le, mert egy érdekes gondolatot olvastam egyszer valahol ezzel kapcsolatban: a szerelmi házasság a csúcsponton köttetik, ahonnan már csak lefele van. Szerelem nélkül pedig van hová fejlődni, mélyíteni a kapcsolatot.

De te döntesz természetesen. Nem írtad hány éves vagy, pedig az fontos. 30 felett mondjuk már lehet, hogy az ilyen gyerekségeket már elnyomja a biológiai óra ketyegése.

2016. nov. 20. 10:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van. A végtelen nagy lángolás rövid ideig tud tartani csak, utána átalakul valami teljesen más, mélyebb kötődéssé. Ha az ember ezt nem tudja tudatosítani magában, akkor folyamatosan az újabb és újabb lángolást keresi, majd csalódni fog, hiszen annak mindig vége lesz.
2016. nov. 20. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!