Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engedett közel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért engedett közel, ha sejthette volna, így mindenkinek jobban fog fájni?

Figyelt kérdés

Barátnője van, félrelépett velem. Úgy hittem egy szép éjszaka csupán. Előre lerendeztem magamban. Csak egy. Úgy tűnt ő is így gondolja. Aztán búcsúzáskor azt mondta majd találkozunk még. Azt gondoltam csak duma. Eddig minden szép és jó.

De.. Utána héten bejelölt fészen, én ráírtam, és személyes és huncut dolgokat felváltva írtunk egymásnak egy hétig. Többször volt róla szó, megismerjük egymást, találkozunk, majd iszogatunk, együtt töltjük az estét. Megszerettem. Remélni kezdtem... Aztán eltűnt, huss. Nem jelentkezett többé.

Miért tette ezt, ha tudta, soha nem választana engem... Miért kellett reményt adnia, hagyni, hogy még jobban belezúgjak (első pillantásnál megtörtént)? Neki is kezdtek érzései lenni. Lehet ezért? Mert tudta... idézem magam: soha nem választana engem? Azt hitte hideg tud maradni, de mikor rájött, bennünk sokkal több van, meghátrált? Miért kellett egy hét ehhez? Mit akarhatott ezzel az egésszel?

2016. nov. 19. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Ne láss bele többet! Csak üríteni kellettél neki. Ez az igazsàg.

A srác pedig egy nyomorék. Örülj,hogy nem kellesz neki komolyabbra, téged is megcsalna.

2016. nov. 19. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Uritett, tovabblepett. Ha teged ez meglep, vagy nem ertheto a szamodra, akkor csak szimplan buta vagy.
2016. nov. 19. 10:25
 3/7 Sunshinedoll ***** válasza:
46%
Mert egy önző, komolytalan farok, azért :D Nem kell ezt túlmisztifikálni. Kényelmes voltál neki, hát élt a lehetőséggel.
2016. nov. 19. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Mire alapozod azt, hogy "mindenkinek jobban fog fájni"? Te komolyan azt hiszed, hogy ez fájt neki? :O
2016. nov. 19. 11:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, fájt neki.
2016. nov. 19. 14:00
 6/7 Költőnő? ***** válasza:

Hát ha ő mondja, biztos úgy volt xd

Biztosan a szemében is látszott xdd

2016. nov. 19. 16:06
 7/7 A kérdező kommentje:

A barátai mondták. Ők ismerik. Hogy rossz kedvű lett, fura, nem lehet vele normálisan beszélni, "bolond", kattant, lehangolt...

Azután frissen mondták mindezt, hogy megszakított velem mindenfajta kommunikációt.

2016. nov. 19. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!