Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet igy jovoje a kapcsolatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet igy jovoje a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

24N vagyok, problemas csaladdal, nehez gyerekkorral, allando zurokkel amibol adodoan sajnos nem volt meg lehetosegem erettsegi ota tovabbtanulni. Jo munkahelyem van mert azert elveszett nem vagyok illetve most szakmat tanulok mert abban latom a jovomet.

Erre jott egy srac aki (32) lenyugoz, hatalmas lexikalis tudasa van, muvesz, nagyon jo az eletfelfogasa es egyszeruen elkapraztat. O az a tipus, akit anyu apu tanittatott es jol nevelt, o a hozzam hasonloak eleterol max filmekben hallott, testkozelbol nem ismeri. Ellenben ketlabbal a foldon jar es egy nagyon sokoldalu es szabad szellemu ferfi.

Tetszunk egymasnak, de felek hogy a tarsadalmi kulonbseg miatt nem mukodne. Vagy szimplan nem tudna buszke lenni ram pl a baratai elott, mert "nem vagyok eleg okos".

Nyilvan o is tudja, hogy nagyon masok vagyunk, de nem nez le, sot mar 1x szolidan elkuldtem, de ragaszkodott hogy ismerjuk meg egymast.

Mit gondoltok errol a helyzetrol?

2016. nov. 17. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
ha érdeklődik utánad, akkor semmit nem veszíthetsz. leygél kíváncsi, de ne remélj túl sokat.
2016. nov. 17. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Minden csak tőletek függ, máson nem. Nem a családi háttér lesz a mérvadó és a döntő.
2016. nov. 17. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha valóban olyan értelmes faszi ahogyan azt te mondod, vagy gondolod róla akkor ő pont nem az aki ezzel fog foglalkozni.
2016. nov. 17. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk annyi a különbség, hogy nekem a férjem nőtt fel elég ... khm... érdekes családban, és nehéz gyerekkora volt, és nekem volt könnyebb az indulás.

Ettől függetlenül egymásra találtunk, alapvetően nagyon hasonlítunk sok dologban. Nem mondom, hogy sosem volt belőle vita, de komoly gondot nem okozott, hogy ilyen különböző a hátterünk.

2016. nov. 17. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!