Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Nektek bejönnek a kopasz, kigyúrt,120 Kg, pitbull, golyó férfiak?

Figyelt kérdés
Vagy inkább tartotok tőlük, és ha lehet egy levegőt sem szívnátok velük, nehogy belétek kössön valamiért ha a sok szteroid miatt elborul az agya!

2016. nov. 16. 22:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%
Ez nálam a hájas kigyúrt :). És nem, ilyennel soha. Rosszabb mint a sima hájas :p.
2016. nov. 16. 23:42
 12/26 anonim ***** válasza:
A személyisége a lényeg.
2016. nov. 17. 00:23
 13/26 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán nem jönnek be, sőt undorodom az ilyen férfiaktól. Soha nem jönnék egy hasonló kinézetű pasival, az biztos.
2016. nov. 17. 00:47
 14/26 anonim ***** válasza:
88%

"Tehát a mai nők nem járnának egy..."

Nincsenek a "mai nők", hanem nők. Mindenkinek más jön be.

Aki meg nem mai, az már nem él.

De amúgy nem jön be, nem azért mert tartanék tőle, hanem egyébként sem.

2016. nov. 17. 03:15
 15/26 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyen hájfejek nem jönnek be. De a vézna vizipókok sem. Egyik sem azért, mert félek tőle.
2016. nov. 17. 03:26
 16/26 anonim ***** válasza:
Nekem igen.
2016. nov. 17. 07:42
 17/26 anonim ***** válasza:
65%
Sok a sztereotipia ezen a területen, de aki egyszer rendesen kigyúrta magát, általában sokkal több akaraterővel rendelkezik, mint egy átlagos külsejű pasi és az élet más területein is képes annyival a maximum fölött teljesíteni. Sok ilyen ismerősöm van, nekem egészen addig volt visszataszító, amíg meg nem ismertem őket és rá nem jöttem, hogy a többségük azért dobott magára annyi izmot, mert minden téren maximalista és nem csak ábrándozik dolgokról, hanem meg is valósítja, amire vágyik. Mindegyikük nagyon sikeres a magánéletében és a munkahelyén is. Ez nem azt jelenti, hogy ne lennének tapló parasztok is abban a rétegben, de szerencsére olyannal még csak filmekben találkoztam.
2016. nov. 17. 08:30
 18/26 anonim ***** válasza:
66%
itt nagy tévedés van a sportot elkerülő buksikban.a kigyurt,az erőember a felfújt kövér mikulások mind a kigyurt* kalapban kerülnek pedig nem mindegy és mindegyik kategóriában van értelmes meg agyhalot.
2016. nov. 17. 10:02
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem tartok tőlük, de nem is jönnek be.

Igaz, az én párom speciel pont kopasz, de nem háromajtós szekrény. Bár amit leírtál, az enyhén sztereotip, de a gyúrós pasikat alapból nem kedvelem, megőrülnék attól az életmódtól. :)

2016. nov. 17. 12:57
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam így mert utálom őket, csak a nők egy részének a szavait idéztem! :)
2016. nov. 17. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!