Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti vittetek már haza titokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti vittetek már haza titokban lányt/fiút? Pl. Este, mikor már aludt mindenki

Figyelt kérdés
Hogy ne tudják meg,hogy ott az illető :D

2016. nov. 16. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem én vittem haza, hanem eleve ott volt (lakótársam rokona), de titokban kellett intéznünk a dolgot. :D
2016. nov. 26. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, valamelyik nap is athivtam a baratom etyepetyezni, pedig anyu itthon volt. Aludt termeszetesen, nem buktunk le, es jo volt :)
2016. nov. 26. 22:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyetemista koromban együtt laktam 2 csajjal, az egyiküké volt a lakás és az én szobám az övé mögött volt, tehát át kellett rajta járnom. Egyszer este hazahoztam egy pasit, este még nem is volt probléma, mert aludt. De nem volt az az órára járós és reggel nagyon paráztam, hogy hogy csempésszem ki a szobából, de hál isten nem volt otthon
2016. dec. 4. 12:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyàék utóbbi 10évben ràkaptak ,hogy utazgatnak. Volt egy baràtnőm volt egy kislànya...Gyerek nem volt megmutatva anyàéknak még. Ha elmentek nyaralni màsnap màr nálam volt a kis család.. millió módon bukhatunk volna le. Fősulin 3lànnyal laktam együtt baràtnőm és még 2 szingli. Egyikük kis cuki félős lànyka volt. Volt hogy vizsgaidőszakban ketten külön szobában voltunk fent aztàn félt/unatkozott végűl titokban együtt aludtunk ha exem nem volt fent.
2016. dec. 4. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!