Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek egy ilyen helyzetben?
Pár hónapja egy fesztiválon megismertem egy gyönyörű lányt. Azonnal izzott köztünk a levegő, de azt hittem csak egy futó/nyári kaland lesz. Tévedtem, szerelmes lettem belé. Azt hittem az érzés kölcsönös, hiszen mindig keresett, teljesen úgy viselkedtünk, mint egy átlagos fiatal szerelmespár.
Pár napja kiderült, hogy az én "szerelmemnek" van egy másik élete, amiről eddig nem tudtam. (Persze voltak utaló jelek.. csak annyira előttem volt a rózsaszín köd, hogy nem akartam észrevenni..)
Szóval, a "barátnőm" úriemberek masszázsából keresi a pénzt. Nem sima masszázs, hanem a rosszlányok féle.
Az egész úgy derült ki, hogy bevallotta a dolgot, és közölte, hogy mi a helyzet, és értem befejezné a dolgot. Ezzel csak az a bökkenő, hogy a kapcsolatunk ezen pontjáig végig csinálta. Illetve kijelentette, hogy ha nem tudom elfogadni a "múltját", akkor újra csinálni fogja.
Átverve érzem magam, és megszégyenítve, de szeretem..
Felejtsem el, és keressek mást, vagy beszéljem meg vele?
A rosszlányos profilját már leszedte, de ott az volt írva, hogy orális kényesztetés szimpátia alapján. Szóval lehet volt.. nem tudom..
Persze Ő azt állítja, hogy senkinek sem csinálta amióta ismer. Csak kézi levezetés volt.
Szóval egy tipikus plázacica, aki inkább prostituálja magát, mint hogy rendes munkát vállaljon, viszont iszonyat pénzéhes, és szerinte ez annyira természetes, hogy neked illik elfogadni.
És neked nem egyértelmű, hogy ilyenkor mit tegyél?! Mondjuk ja, kényelmes, mert ha összeköltöztök, otthonról is tud dolgozni, és ő már nem mond olyat, hogy "ma ne, fáj a fejem". Azt is mondják, hogy kur.vából lesz a legjobb feleség. És később, ha lesz közös gyerek, nem kell aggódni, hogy megéltek-e a gyes-ből, mert amíg a gyerek alszik, simán le tud zavarni egy-két kuncsaftot. Egész biztos jobban fizet, mint egy 4 órás munka valami ratyi helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!