Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hadd tudjam meg, van itt helyes, kedves és értelmes szingli pasi?
Figyelt kérdés
Írjátok meg hány évesek vagytok.2010. ápr. 29. 10:50
21/57 anonim válasza:
Mindjárt kiírom azt a kérdést a tiéd mellé, hogy itt van e életem párja? Jelentkezzen!
22/57 anonim válasza:
22 vagyok,akkor írtam volna,ha nem?:)
23/57 anonim válasza:
Itt vagyok drágaságom kis Rebeka, már nagyon hiányzotál.
Uhrin Beni bácsi - 103/f
24/57 anonim válasza:
Van :) - csak eddig még sose találtam olyan értelmes csajt aki mellett érdemes lenne kitartani. 5x befürödtem a kapcsolatokkal így hát most - Éljen a szingli élet :))
Van egy csaj aki már a bnőm lehetne, mindent együtt csinálunk, de sigorúan csak barát :D
Túl sok a gond a kapcsolatokkal :P
Élni tudni kell nő nélkül is :)
22F
25/57 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdező, honnan tudod a nevemet?:O
103 éves a legideálisabb kor:)
2010. ápr. 29. 11:24
26/57 anonim válasza:
Van! 21F De szerintem a társkeresőkön jobban járnál... :D
27/57 anonim válasza:
Na... rámírt a csaj... Pfff... szánalmas... Még megvan lepődve hogy ribizem....
áááááá... de kész....:D:D:D
28/57 A kérdező kommentje:
11:24: Elgondolkodtató a válaszod, az egyetlen értelmes (úgymond) írás,grat. :-)))
Akkor csak szexpartnered a lány,ezekszerint:-)
2010. ápr. 29. 11:27
29/57 anonim válasza:
az én írásaim nem tetszettek:( most le vagyok mélységesen törve!:(
30/57 anonim válasza:
És itt akarod végigvezetni a beszélgetést a sráccal???? Nagy az isten állatkertje, és te vagy a legnagyobb állata....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!