Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolond szerintetek aki a való világos Tivyre hasonlít?
Figyelt kérdés
Mekkora hátrány ez nálatok lányok?2016. nov. 15. 12:13
11/21 anonim válasza:
na ezt én is megnézemk.ki ez?hol lehet látni?
12/21 anonim válasza:
Most mi ez a kérdéscunami erről a pasasról? 1 nap alatt 3 kérdés... :D.
13/21 anonim válasza:
Van rá egy rekesz söröm, hogy mindet ugyanaz írja ki.
14/21 anonim válasza:
Szerintem az a bolond aki Való Világot néz.
15/21 anonim válasza:
"Mekkora hátrány ez nálatok lányok?"
Sok pénze van + celeb(híres) is
Akkor 10/10 álompasi/igazi férfi/menő csávó lányoknál,nőknél. :-)
16/21 anonim válasza:
#15 Nem az! :D Sőt számomra hátrány is, hogy egy trash celeb.
17/21 anonim válasza:
Azt meg nem hinném, hogy sok pénze van. Lehet egy darabig még lesz, mert hívják mindenhova de pár hónap után teljesen le fog szerepelni és szépen elfelejti mindenki. Ahhoz sajnos elég buta, hogy benne maradjon a médiában.
18/21 anonim válasza:
Nincs annak egy forintja se! A beköltözése előtt még az alsógatyát is a csaja vette rá, mert csórikámnak ennyire se futotta a rengeteg pénzéből.
Amúgy sokat elmond róla, hogy a pohárszedői feladatnál még az életben nem bíztak rá komolyabbat...
19/21 anonim válasza:
Szrrintem is vannak mentalis problemai es meg erre ra is jatszik ami nagyon eroltetett es idegesito.Valamint tenyleg nem tud egy ertelmes mondatot osszerakni.Nem csodalkozbek ha vmi kisegito suliba jart volna.
20/21 A kérdező kommentje:
Szerintem tök jó arc én is ilyen vagyok
2016. nov. 15. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!