Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt más is, akinek tök rendben van a kapcsolata csak olvasgatni/kommentelni jár ide? :D
Kicsit furán érzem magam, mert egy harmonikus, szinte tökéletes kapcsolatban élek de már csak megszokásból is feljárok ide. Szoktam kommentelni is segítő szándékkal, de általában csak olvasok.
21N
nincs párom, szóval tökéletesen rendben van a nem létező párkapcsolatom évek óta.
trollkodni járok fel... néha próbálok segíteni, de amikor azt látom, hogy az igazságot megírom és le vna húzva, az csak étel a troll énemnek!
Szintén.
Röhögni és trollkodni járok. A normális, segítőkész válaszokról régen leszoktam, az még a kérdezőt se érdekli.
Engem szórakoztat, ha sikerül valakit kiakasztani. :)
Nekem sincs kapcsolatom ! De nem is keresek ! :D
Kérdéseket, inkább az emberi tulajdonságok, gondolkodás (már aki tud olyat) - sokszor szinte látom magam előtt, ahogy egy brutál okos, pont ráérő ember, szinte csapkodja a billentyűzetet, hogy " nah majd én megmondom " ! :D , kiváncsi vagyok a reakciókra, stb..
+ a megszokás! ön szórakoztatás! megpróbálok segíteni!
Illetve van itt, EGY - két érdekes fazon, miattuk érdemes. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!