Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a pénzem kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a pénzem kell a nőknek? Olyan nőt hol találok aki nem csak azért akar velem lenni mert gazdag vagyok?

Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 10:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

Bocs, de Te úgy kezded a randin, hogy Porsche-val mèsz a helyszínre, köszönès helyett megmutatod a húszezreseket a pènztárcádban, elviszed a legdrágább étterembe ès közlöd, hogy "amúgy k..va gazdag vagyok."?

Szerintem az első pár alkalommal ez nem derül ki, ha meg úgy is szimpi vagy a másiknak, hogy gőze sincs az anyagi helyzetedről akkor èrdemes vele foglalkozni...

2016. nov. 11. 11:53
 12/21 Noblesse Oblige ***** válasza:

Engem is zavarna, ha férfi Krőzus lenne. Bár én szeretek a saját "szintemen" maradni párválasztásnál. Az egyenlő kapcsolatok híve vagyok, és az nagyon béna, ha ő fizeti a nyaralásom, a kocsim, esetleg a ruhatáram, azért, mert én anyagilag nem tudnék vele lépést tartani. Ő meg nem fog csak azért az országos kék túrára járni minden évben, mert Toscána drága nekem. Egy elég egyenlőtlen kapcsolat lenne szerintem.

Szóval szerintem keress hasonló anyagi körülmények közötti lányt, az már biztos nem a pénzedtől ájul el.

2016. nov. 11. 11:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Te vagy az Berki? :)
2016. nov. 11. 12:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem,hogy rajtad rögtön első látásra látszik,hogy gazdag vagy,mert irta itt valaki és egyetértek vele ,hogy ez normális esetben az ismerkedés elején még nem derül ki,ha csak te magad a viselkedéssel,az autóddal,a kiválasztott programmal el nem árulod.Hát ne tedd !

Csak te tudod ,hogy gazdag vagy ,és azt is tudod,hogy olyan nőt nem akarasz akinek csak a pénzed kell tehát akkor nem kell puccos étterembe menni ,menő autóval megjelenni stb.

Én magam úgy gondolom ,hogy az emberek többsége hasonló anyagi helyzetű partnert keres ,mert a nagy különbség csak feszélyezi az embert.

Nem tudom mennyire vagy gazdag ,mert ugye ez is egyén függő ,hogy ki kit tart annak,de az tuti ,hogy engem feszélyezne az ,hogy nekem míg a hétvégi programom kirándulás lenne a közelben neked lehet ,hogy vitorlázás a Balatonon és itt jön a baj,hogy mivel gondolom ,hogy nem ehhez lehetsz hozzásszokva így nem tudnám neked elhinni ,hogy az első is tetszene.

Szerintem a te problémádra a "Hasonló hasonlót vonz " lehet a megoldás ,gazdag vagy így keress gazdag nőt magadnak az tuti nem fogja magát melletted feszélyezve érezni.

2016. nov. 11. 12:50
 15/21 anonim ***** válasza:

A kérdés nem a hol, hanem a hogyan.

1. A vagyoni helyzeted is te magad vagy, akárhogy is, de kihat a személyiségedre. Ezt felesleges lenne palástolnod. Persze nem feltétlen érdemes az összes lapodat kiteríteni az ismerkedés elején, de azért álruhában járó Mátyás király semmiképp se legyél.

2. Ha csak a lehúzós, a hátadon felkapaszkodni kívánó nőket akarod kerülni, az viszonylag egyszerű helyzet. Ismerkedj olyanokkal, akik ha nem is feltétlenül gazdagok, de egy viszonylagos jólétet képesek maguknak biztosítani.

A másik eset, mikor pusztán a sikerességedet látják benned, bonyolultabb. Neked kell az ismerkedés során felmérni, hogy ezen kívül van-e még más tulajdonságod, amit szeretnek benned. Erre nincs általános tanács, csak az élettapasztalatodra, emberismeretedre hagyatkozhatsz.

2016. nov. 11. 13:16
 16/21 anonim ***** válasza:

#9 "jól van kamukirály, máshol terjeszd a nem létező életed!"

Pedig ez az egy életem van. :)

Amúgy a páromat itt találtam a gyakorin. ;)

#7 voltam

2016. nov. 11. 13:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Másfél millió? Atyaég! Kb. 10-12 hónap alatt keresek annyit... :/
2016. nov. 11. 13:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Utolsó: na igen, pont ez az érzés ami miatt okos ember nem mondja el a jövedelmét ha csajozni akar. Mert ezek az arányok (mondjuk keres a Nő 150 ezret, ami máskülönben egy magyar átlagfizetés) elég elborzasztóak, és nincs szükség erre az érzésre egy kapcsolatban.

Hiába keres valaki 1 vagy akár 3-4 millió forintot, azért ugyanarra vágyik mint aki csak a tizedét: szerelmes csókra, ölelésre, játékra, nevetésre, közös sportra, jó szexre, szeretetre. Teljesen felesleges ilyen információkkal terhelni egy kapcsolatot, főleg az elején.

2016. nov. 11. 14:21
 19/21 anonim ***** válasza:
65%

Jaj, ne mondd el neki, hogy gazdag vagy. Ilyen egyszerű.

Én randiztam már olyan pasival, aki állandóan panaszkodott, hogy a nőknek csak a pénze miatt kell, ez viszont elég rossz benyomást kelt bennünk. Átlátszó, nyilván így akarta tudatni, hogy van ám pénze. :D Manapság ez ilyen csajozós duma? :D "Jaaj gazdag vagyok, de nincs egy normális lány... :(" Ilyenkor azt várjátok, hogy a csajnak felcsillan a szeme és a seggeteket is kinyalja, hogy a barátnőtök lehessen? :D

2016. nov. 11. 19:34
 20/21 anonim ***** válasza:
.
2017. jan. 27. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!