Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Van még valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

nagyon nincs önbizalmam.

ha megnézem magam tükörben stb látszik h elég csinos is vagyok nem vagyok kövér szép is vagyok ezt nem egobol mondom mert pont hogy nincsen egom.

de mégis ha társaságban vagyok osztálytársakon kivül akkor mindig annyira gátlásos vagyok.

ballagó lesz nem nekem de végig kell mennünk a tömeg elött iskola társak elött és nem lesz valami jó dolog.

Segitsetek hogyan lehetnék magabiztosabb?

léccci fontos lenne mert nagyon nem jó igy.:(

2010. ápr. 28. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
PÁLINKA a te barátod!
2010. ápr. 28. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy PAsid csajod van?
2010. ápr. 28. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
küldj el sms-ben az ONBIZALOM szót a 1789-es számra.
2010. ápr. 28. 18:32
 4/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok 16éves nincs pasim most,
2010. ápr. 28. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:
elsö hehe beszivva mennyjek a ballagóra mi?:D:D
2010. ápr. 28. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!