Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szamodra az ex pasid/csajod meg mindig vonzo kulsoleg vagy miota nem vagytok egyutt mar maskent tekintessz ra pl semleges vagy epp azon is elgondolkodtal mi fogott meg anno a kulsejeben, mert mar egyaltalan nem tetszik?
Mindig mindenkinek az lesz, max pár esetben gondolatai miatt nem tud azonosulni vele.
De ha olyan lenne, ugyanúgy kívánná.
Nem értem mit voltam úgy oda érte. Törpének is találom, a mostani párom vagy 20 cm- rel magasabb nála. Ráadásul iszonyat irritáló,idegesítő a személyisége (nem csak én gondolom így,sokan kérdezték,hogy bírtam ki mellette addig),én meg olyankor nem tudok mit mondani szégyellem,hogy 3 évig vele voltam.Ami ano tiniként megfogott benne az,hogy tipikus nagyszájú rossz fiú volt, ami most már 1. mióta felnőttem nem jön be 2. már nem az igazi szexi rossz fiú csak egy béna, nagyképű alak.
Ezeket am nem utálatból írom,ano én szakítottam,több,mint 8év eltelt már és ő azóta is visszaakarna kapni, pedig évek óta van barátnője akivel úgy viselkedik mintha a kutyája lenne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!