Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom iszik, nem napi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom iszik, nem napi szinten, csak ritkán pár sört, és így meglátszik rajta mindenhogy. Fogadjam el? Imádom őt!

Figyelt kérdés
Mindig bántom ezzel, hogy miért csinálja ezt, miért nem tudja ott hagyni a piát.. Összeveszünk, azt mondja megváltozik.. De sajnos sokadjára játszuk el ezt.. Ő azt mondja én változtassak. Lehet, hogy túlreagálom, de én nem akarom, hogy igyon, hogy az fontosabb legyen..
2016. nov. 8. 17:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy alkoholista!
2016. nov. 8. 18:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem férne bele. Ha te iszogatnál és várnád részegen csillogó szemmel, örülne?
2016. nov. 8. 19:14
 13/20 anonim ***** válasza:
41%
Pedig az, kezdő alkoholista. Ne fogadd el!
2016. nov. 8. 19:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha jól veszem le a pàrod nagyon nem bìrja az alkoholt vagyis a sört. Voltunk kint haverokkal szlovàkiàban egész nap megittak 3sört. Szlovàkia=sör ruszli juhtúró brindza orszàga. Voltak fiúk is lànyok is se hangjuk nem vàltozott el se màs részegségre utaló jelet nem làttam rajtuk. Annyi rosszat làtok pàrod viselkedésében,hogy nem ismeri be neki àtlagtól lejebb van a hatàr, kevésbé bìrja. Ha jól tudom az alkohol késleltetve üt be. Tehát amikor a 3adikat issza éppen kb akkor üt az 1-2. Tételezzük fel egy sör nem àrt neki. Nos egy sört se igyon?? Német orszàgban egy pohàr sör utàn vezetni is lehet(ett régen). Különben vesekőre ajànjàk vìzhajtó hatàsa miatt.
2016. nov. 8. 19:27
 15/20 Illetlen Levesek 4 ***** válasza:
88%

Minden héten 3x inni az alkoholzimus. Akinek a faterja minden nap megiszik 2-3 sört, az is alkoholista.

Nem csak az az alkoholista, aki minden nap a sárga földig issza magát.

Trust me I'm alcoholist.

2016. nov. 8. 19:35
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket... :) Csak kicsit kivancsi voltam, hogy más hogy látja ezt.. Elhagyni nem birnám, jól megvagyunk, leszámítva ezt.. aztán majd elválik mit hoz késöbb a sors nekünk. :))
2016. nov. 8. 20:04
 17/20 anonim ***** válasza:
53%
Van aki alkoholizmusnak tartja, valaki nem arról nem vitàzok. Szerintem vagy fogadd el ìgy vagy ha nem tudod skkor nem illetek össze. Alkoholizmus az nem függőség amúgy?? Tehàt ha meg tudnà àllni hogy ne igyon akkor is alkoholista?
2016. nov. 8. 20:30
 18/20 omba ***** válasza:

#17, hát pont ez, hogy nem tudja megállni - üzemanyag.

Azért ígérte, hogy majd megváltozik, aztán meg már azt várja, hogy a Kérdező változzon meg.

Szóval már függő.

2016. nov. 9. 13:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező! Le leszek pontozva , de kezdjük veled , boldog veled megkap mindent lelkileg?? Gondolom egy két sör utàn jobban érzi magàt felszabadúl ...Vagy munkahelyi probléma? Lehet figyelmetlen voltam de oka mi annak, hogy sörözik??
2016. nov. 9. 18:46
 20/20 anonim ***** válasza:
53%

"oka mi annak, hogy sörözik??"

Szerintem semmi extra oka nincs, emberek milliószámra söröznek ennyit (vagy többet) világszerte fiatal éveikben és elhanyagolható hányadukból lesz alkoholista.

2016. nov. 10. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!