Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy rengeteg párja mellett unatkozó nő
itt unatkozik?
Sokszor a nők olyan párt választanak maguknak, akik a szexuális igényeiken kívül mást nem tudnak kielégíteni. Ilyenkor a barátaiktól várják a hiányzó törődést. Ha ez sem jön össze, mert nincsenek barátaik, akkor megtalálják az internetet.
2016. nov. 6. 18:48
Jol vagy?
Megnyugtatlak vég keféltem az éjszakát,azért vagyok ilyen kipihent. Meg hát énis csak felnézhetek az'oldalra meg unatkozhatok igy vasárnap este. 😉
2016. nov. 6. 18:49
Persze-persze 12-es...Nekem meg tollas a hátam, ugye? Tudod milyen egy nő aki "végigkefélte az éjszakát"? ÉN tudom...És látom...Pl.itt fekszik egy mellettem jelen pillanatban az ágyon,és egy orosz nyelvü filmet néz éppen, békés nyugalommal...És nem pedig FÉRFIAKKAL KÖTEKEDIK EGY NETES PORTÁLON...Szóval erröl ennyit...
2016. nov. 6. 18:57
Szóval azért mert nekem is vannak megjegyzéseim és szabadidőm, már rögtön unatkozó, kielégítetlen, házsártos nő vagyok.
Ez jó volt!
Leírjam, hogy milyen volt és milyen lesz a mai estém?
Nem akarom, hogy megpukkadjatok az irigységtől... :)
2016. nov. 6. 18:57
Miért unatkoznának? Aki párkapcsolatban él az ne is járjon fórumokra vagy ne éljen közösségi életet, vagy ezt mégis hogy képzelted? :)
Akkor van egyensúly, ha másra is szánsz időt, értem ez alatt a hobbit, sportot, barátokat, azt az időt amit külön töltötök, mert amúgy tényleg egyhangúvá válna a kapcsolat.
Javaslom először gondold át, mielőtt ítélkeznél ezért bárki felett.
2016. nov. 6. 18:58
H énis inkább filmet néznék a helyébe,elfáradhtott amig kiszolgált téged. Had pihenjen ugyis mindjárt riasztod mert vacsorázni kell 😂
Na nem kötekszem többet.
2016. nov. 6. 19:04
Ne is kötekedjél,16-os...Ha kötekedés,hőbőrgés helyett inkább KEDVESEN állnál hozzám mindig,akkor valszeg énis kedvesebb lennék mindig az irányodban...De úgy látom,sok nőnek nem tudja az istennek sem bevenni az a sok agysejtje ezt az egyszerű egyszeregyet...
2016. nov. 6. 19:14
Nekem a boldog párkapcsolatban élő itteni csajok szúrják a szememet, akiknek nagyon-nagyon sűrű programjaik vannak, naponta 16 órát dolgoznak, 14-et szeretkeznek, 18-at sportolnak, 20-at alszanak, 12-t parkban sétálgatnak, mozizgatnak, 10-et otthon filmeznek, 14-et tanulnak. Olyan elfoglaltak, hogy a hozzájuk szóló kérdésekre sorozatban alig pár percen belül válaszolnak félregénnyi hozzászólásban. Ezeknél a "boldog párkapcsolatban, s zsúfolt napi programokat élő" GYK-s csajoknál valami nagyon nem kóser.
2016. nov. 6. 19:16
En spec varom amig lejar a suto, mellette olvasok, haverokkal csetelek, a gyakorira meg rohogni jovok:-)!Nem latom h ebben mi olyan szornyu?:-))A ferjem ekozben a sajat gepen kockul, azert mert most eppen nem helikopterbol ugrom ejtoernyovel az kozel sem jelenti azt h unatkozom:-)))
2016. nov. 6. 19:17
Jó néha elagyalni az itteni kérdéseken, válaszokon. Szeretem ezt az oldalt emiatt, felhívja a figyelmem, hogy milyen nézőpontból nem vizsgáltam még egy adott kérdést, ha meg éppen van működő modellem egy adott probléma megoldására, igyekszem segíteni, ha már itt vagyok. A nemek közti konfliktusnak "hála" sosem lehet unatkozni, mert ennek is jó volna a nyitjára rájönni. 30/f
2016. nov. 6. 19:19
Kapcsolódó kérdések: