Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró ha a egy srác magas és vézna és a barátnőjét nem tudja megemelni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy 65 kg és 185 cm magas vagyok. Nem tudok hízni, pedig probálkozok... :(
Végre lett barátnőm, aki eléggé formás, már mint nem kövér, viszont kerekded. 70 kg . De én nem bíromel őt
2016. nov. 6. 14:44
11/21 anonim válasza:
Miért akarod emelgetni? :D
Nem ez zavaró, hanem az, hogy ilyen hülyeségen kattogsz :D
12/21 anonim válasza:
180cm 120kg erőemelő vagyok 80kg exemet honom ala csaptam es vittem egykezzel..
15/21 A kérdező kommentje:
Szexben nekem nagyon tetszenek bizonyos pozok, amikor tartonom kell a lányt. Viszont nem menne. A vicc az egészben az h a barátnőm edz rendesen, mert fejébe vette h ő neki erősnek kell lenniCsapják neki a szelet
2016. nov. 6. 15:52
16/21 anonim válasza:
Én azért szerettem hogy közel egyforma a súlyunk, mert így tudtuk egymás ruháit hordani ha éppen úgy hozta a szükség vagy ha baj volt elbírtuk egymást egy-egy emelés erejéig(rosszullét, betegség, lábtörés)
17/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Viszont nyáron a strandon érdekes lesz. Tekintve h én csontsovány vagyok ő még szép kerekded.
Persze addigra megerösödök talán
2016. nov. 6. 19:46
18/21 anonim válasza:
hát, én bevallom engem zavarna...
de ha téged is zavar akkor miért nem edzel? nem 'hízni' kell hanem tömeget növelni, erősödni. gondolom van heti 3-4 órád, hogy kondizz.
19/21 anonim válasza:
Már bocs, de egy átlagosan vagy akár átlag fölötti ember se tud semmit se csinálni, ha megtámadják őt vagy a barátnőjét. Általában ugyanis nem egyedül fognak támadni és nem puszta kézzel, hanem minimum késsel. És ezekben az esetekben lehetsz te bármilyen erős, tök mindegy. Maximum speciálisan képzett harcművészeknek van esélye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!