Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet zavaró, hogy én nem dohányzok, de a leendő pasim igen?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki nagyon tetszik, én is neki. Már randizgatunk, de még semmi komoly. Dohányzik, én meg nem, soha nem is cigiztem. Szerintetek ebből lehet később probléma? Még sosem volt dohányzó barátom.2016. nov. 5. 23:11
11/17 icu75 válasza:
Ami azt illeti ha összejössz vele úgy hogy tudod hogy dohányzik,akkor nem igazán "követelheted" hogy szokjon le. Ha még nem tudod hogy zavar-e akkor mondd el neki előre korrekten,hogy mi a helyzet. Én nem dohányzom,a párom pedig dohányzik,engem nem zavar,ebbe nőttem fel mivel a szüleim dohányosok voltak. Persze örülnék ha lerakná,tudja is,de nem nyaggatom vele.
12/17 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod. Én egy dohányosnak a szagát kiérzem mindenhonnan, a ruhájából, a lakásából, az autójából. Undorító.
13/17 anonim válasza:
Zavarna hát...
Az állandó cigi szag, hogy telecigizi a lakást, a kocsit. A ruhái is beszívnák majd az enyémek is a szagot...
Nem tudnám elviselni.
14/17 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele őszintén, hogy neked ez probléma. Annyi esélyt azért megérdemel! Ha te is nagyon tetszel neki, lehet megpróbálkozik a leszokással. Lehet, hogy pont egy ilyen lökés kell neki ahhoz, hogy leszokjon!
15/17 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna, nem tudnék elképzelni kapcsolatot egy dohányossal.
16/17 anonim válasza:
11#
Én nem követeltem, hogy szokjon le de tényleg nyaggattam vele, hogy minnél kevesebbet szívjom ha velem van. Megbeszéltük, ami kompromisszum lett hogy nem a közelemben szívja és komolyan azt hittem megszokom majd vagy valami, de hiába beszéltünk róla probléma maradt. Pedig én is dohányos szülőkkel nőttem fel de szerintem egész más ha a szülő dohányzik meg más ha a párom. De ezek szerint van aki megszokja, gondolom emberfüggő a dolog.
17/17 anonim válasza:
Pénzkidobás és még k.urva egészségtelen is. Én komoly kapcsolatban gondolkodnék (ha nem lenne férjem) tehát nem kéne ilyen pasi. Nem ítélem el, anyukám is dohányzik. De nem választanám páromnak aki cigizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!