Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyámat előttem fogdossa az új barátja ami nekem nagyon zavaró, hogyan tudnám ezt finoman közölne vele?
Figyelt kérdés
Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy egy férfi akivel nemrég van együtt előttem fogdossa és csókolgassa úgy, mintha én ott se lennék. A volt barátja ezt tiszteletben tartotta, vele nem volt ilyen. Nem nagyon beszélek a fickóval ezért nem tudom hogyan mondhatnám meg neki, hogy mikor én is ottvagyok vegyen vissza, anyámmal meg hiába beszélnék, egyébként ő is zavarban van ilyenkor. Milyen tanácsot tudtok adni ?2016. nov. 5. 19:49
11/15 anonim válasza:
Ha anyukád is zavarban van ezekben a helyzetekben, akkor ez nyilván neki sem igazán jó így. Beszélgess vele erről négyszemközt, hogy próbálja kicsit visszafogni a barátját a jelenlétedben (off: nem minden fiatal nyalakodik a szülők előtt, pl. én sem csináltam soha, úgy gondolom, az intimebb részletek csak arra a két emberre tartoznak, akik között megtörténik).
Ha nem működik, akkor válts bunkóra és akciónál kezdj el beszólogatni csípősebb megjegyzéseket.
12/15 icu75 válasza:
Én úgy gondolom,csók,ölelés akár ruhán keresztüli popsi/cicifogás belefér otthon! Neked az a bajod hogy nem csipázod a fickót hiszen nem beszélsz vele. Gondolom nem a te lakásodban csinálják,hanem az anyádéban. Bemehetsz a szobádba ha nagyon zavar. Bírd ki míg 18 éves leszel aztán leléphetsz.
13/15 anonim válasza:
Értelmes, felnőtt ember NEM nyalja-falja egymást mások társaságában, bármekkora is a szerelem és pont.
Mondd meg nekik, hogy fejezzék be, vagy legalábbis moderálják magukat, mert erre épp nem vagy kíváncsi.
14/15 anonim válasza:
12-es, igen, belefér, ha kettesben! vannak. Én sem fogdosom a páromat (meg ő sem engem) nyilvános helyen, vagy a barátaink előtt, mert paraszt dolog.
15/15 icu75 válasza:
14#es otthonról van szó és barátok nélkül! Csak egy picsogós tizenéves gyerekkel,aki bemehet a szobájába ha nem tetszik. Nem igaz hogy csak én vágom le,hogy ő hisztizik,mert nem bírja az anyja "pasiját",szó sincs nyalás-falás erkölcsi fertőről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!