Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ferfi kepes elelvezni egy olyan no lattan, aki nem jon be neki?
Tudom, hulye kerdes de ez lehetseges? mondom: tehat egy csaj vetkpzik, nem szex vagy ilyesmi, ha nem jon be neki a no a pasi akkor is elelvez?
Elsosorban idosebb pasik valaszat varom levem a tinik sztem egy kacsara is elelveznek, koszi:-))))
A látványtól 30 felett már nem nagyon élvez az ember a gatyájába :)
De igen, képes élvezni az együttlétet egy kevésbé vonzó nővel is.
Konkretizalva: szoval ha egy ferfi meglat egy not vetkozni mondjuk webcamon, de mindezt ugy, hogy ismeri a not szoval nem valami ezer idegen es nyilvan nem fizetos szolgaltatas, viszont sosem fekudtek le, akkor csak attol h latja a lanyt meztelenul es erre elkezd maszturbalni, akkor el tud menni akkor is, ha nem tetszik neki amit lat?
Hat ez igy visszaolvasva eleg rohejesnek tunik, mert lassuk be, az is:-)
6-os Tenyleg?:-)
En nokent ilyesmire keptelen vagyok, ha valaki nem jon be akkor nem jon be es elkepzelni nem tudom, hogy barmi olyat tudna csinalni, ami felizgat. De aha ez igy van, es a teoriad helyes akkor egy pasinak miert szamit, h egy no legyen kover, ha egy ugropoktol is elmegy?:-)))
Hozzateszem, vekony vagyok, ez egy pelda volt.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!