Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a 18-25 éves nők már ezek alapján választanak párt?
A kölcsönös szimpátia nem elég. Nem elég, ha jól nézek ki, nem elég, ha jó a dumám. Ezekre kíváncsiak és a lehető legóvatosabb szinte észrevehetetlen módszerekkel tapogatják le, vagy bevárják az információt:
-van-e kocsim, ha igen milyen.
-mennyire vagyok sikeres.
-mennyire élek társasági életet. mennyire fejlett a kapcsolati hálóm.
-van-e munkám, ha igen, mennyit keresek vele, és milyen rangú munka.
Ezekből ha bármelyik is kiesik, vagy bizonytalan a lány felszívódik, vagy többé már nem reagál ha felkeresem. Néha még akkor sem ha egy hétig csókolóztam, sétáltam vele romantikus helyeken és közölte, hogy én vagyok a legjobb pasi.
És itt egyébként főleg egyetemista csajokról beszélek.
Ezt külön hozzátenném, hogy a "tisztességes" munka nem érdekes a számukra. Számukra az az érdekes ha manager vagy, vagy vállalkozó, ha meg a családod annyi pénzt tol a zsebedbe, hogy munka nélkül is eléred az önmegvalósítást (itt a vetélytársaimról beszélek, nem a nőkről) akkor az sem érdekli őket, ha nem is dolgozol.
Viszont ha úgy vagy munkanélküli, hogy nem áll mögötted a család, számukra egyenlő vagy egy közmunkással, és az se számít, ha mondjuk te is egyetemre jársz.
Ez a baj.
Szerintem is a facebook miatt terjed ez az egész hozzáállás. A nők semmi mást nem csinálnak csak válogatnak mint a piacon. Jujj rámírt Szacsimocsi Arnold. Fotográfus üzletvezető manager piárszakértő a műszaki egyetemről, gitározik, fut, kutyái vannak, és vitorlása van.
Akkor azzal fog beszélgetni.
És hiába írok rá én, elküld a fenébe, és a vége az lesz, hogy letilt.
De ez most tényleg ilyen éles lett?
Az ilyen fent említett csávók meg 10-15 fős háremeket tartanak és sorra hülyítik ezeket a lányokat, egyszerre több barátnőjük is lehet, maximum morognak egy kicsit a lányok meg hisztiznek.
Tudom, mert amikor nekem volt sok pénzem egy különleges ösztöndíj miatt, egy évig havi 100 k, akkor nem hogy barátnőm is hirtelen lett (mióta nincs az ösztöndíj szakítottunk pedig nagyon mély kapcsolat volt) de több lány is a barátnőm akart egyszerre lenni.
Most mióta nincs ösztöndíj én emberileg nem változtam, sőt boldog vagyok, de érdekes módon azóta nem vagyok érdekes a nőknek.
Én csak azt nem értem hovatűnt az a borgőzös alternatív romantika, ahol lehettél akármilyen szararc, ha egyetemista voltál már egy felsőbb körhöz tartoztál. Mert egy ideje még volt ilyen, sőt mondhatnám, hogy amikor én bekerültem az első egyetemre 3-4 éve más volt a világ. Kevésbé volt így túltolva a facebook is. Talán pont amiatt.
De mondjuk úgy 10-15 évvel ezelőtt meg aztán tényleg kiváltság lehetett ez az egész.
Most viszont ott van a facebook, amin nem lehet hazudni és egészen egyértelműen "bele van írva" hogy mennyire vagy népszerű és mennyi pénzed van.
Azért így választanak párt, mert itt mér nem a valódi vonzalom az elsődleges, vagyis tulajdonképen nem is szerelmet keresnek, hanem eltartót, taxisofőrt, aki majd elviszi őket a bömössel a tengerpartra stb.
Egyedül a társasági élet/szociáis háló dolog az ami ettől független, mert ez alapjáraton is a legnagyobb vonzalomkeltő a nőkben.
Kérdező, az vigasztaljon, hogy az ilyen lányokkal amúgy sem működne egy kapcsolat, mert más lenne az elképzelésetek, mert míg te szerelmet, valódi vonzalmat keresnél, addig a nők nem.
Bár persze sajnos manapság nagyon kevés olyan lány van, aki a lelki társa is lehetne a férfi embernek,és a valódi szerelem miatt választ, nem csak az anyagiak miatt.
Aztán a nők meg egyébként meg vannak lepődve, hogy a férfiak egyre kevésbé akarnak házasodni, meg egyre több lesz a "fűevő" férfi aki a maga útját járja, és nincs igénye a nőkre. (amivel én is szimpatizálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!