Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejön, ha egy lány hajlékony? 😁
Figyelt kérdés
2016. nov. 3. 23:53
11/22 anonim válasza:
Igen. Egy sportosan vékony hajlékony test szexi.
Valamint dolgozni kell az eléréséhez, szeretem ha valamit spoertol a párom.
(Volt egy balettos párom ő is gyönyörű volt)
12/22 anonim válasza:
Önmagában nem elég hajlékonynak lennie... egy 100kg os vágó koca is lehet hajlékony, jó ha nincs 60kg felett, hogy azért elbírjam fél kézzel is ha esetleg állva szexelünk... vagy, hogy elég legyen alányúlnom fekve, ha arrébb akarom pakolni, vagy hasra fordítani.
Az se hátrány, ha 50 alatt van... sőt... nyami.
13/22 anonim válasza:
A párom sokszor megjegyzi, milyen jó, hogy pakolgathat ide-oda (pedig magasabb is vagyok nála), meg egy csomó pózt kipróbálhat velem, mert vevő vagyok rá, plusz nem törik ki semmim közben. :)
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat.😁
2016. nov. 4. 09:34
16/22 anonim válasza:
Hát jobban, mint a hajléktalan.
17/22 anonim válasza:
Csak ha ráspárgázik a farkamra :D
19/22 anonim válasza:
Simán, főleg ha hídban is magamévá tehetem. :)
20/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!