Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok csúnya de annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok csúnya de annak érzem magam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már el sem tudom dönteni akkor kinél van esélyem. A volt párom nekem bejött, de nem egy valaki mondta, hogy én szép vagyok ő meg.. Meg volt aki azt mondta, hogy hozzá képest Marilyn Monroe vagyok. Hát én soha nem gondoltam magam jó nőnek. Soha az életben. Most egy jó pasi udvarol, úgy néz ki komoly csak én meg hozzá képest kevésnek érzem magam. Azt gondolom biztos csak hülyit. Nem tudom elengedni magam ezek miatt, mindig görcsös vagyok. Segitsetek tanáccsal ha tudtok.
2016. nov. 3. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Mutass képet, úgy könnyebb. (Nő vagyok, szóval nem randizni vagy élvezkedni akarok :D)
2016. nov. 3. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Képet gondolom nem szeretnél mutatni. Egyébként figyelj, ha sok srác kezdeményez nálad, akkor azért valószínű, hogy szép vagy. Pláne, ha szerinted " jó pasi". Nem azt mondom, hogy a környezetedből kell táplálkozni, de ezek nyugodtan adjanak pozitív megerősítést :)
2016. nov. 3. 17:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Képet valóban nem osztanék meg. A pasi meg nagyon szép, karakteres arcú, és testre is jó. De mintha nem lenne tisztában az adottságaival, egyszerű, nem beképzelt.
2016. nov. 3. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ha a válaszom majd nem tartod hasznosnak, de tényleg ez egyénfüggő. Saját magadnak kell elsősorban megfelelned,és nem másoknak. Ha úgy gondolod kevés vagy,akkor önbizalom hiányában jobb,ha nem kezdesz egy olyan férfival,akiről úgy gondolod,több nálad. (akár külsőre,akár belsőre). Lehet magadon kellene dolgozni egy időre.

Rengeteg kapcsolat pont az önbizalom miatt, illetve annak hiánya miatt bukik meg, mert az miatt az emberek akár komplexusokat képekesek magukra húzni..

Teremts magadnak egy nyugodt környezetet,szánj magadra időt, hogy el tudj mélyedni, gondolkodni. Rá fogsz jönni, hogy mi lehet a baj,akár magaddal,akár mással. (nyugodtan pontozz le.) Mitől lennél te több, avagy kevesebb? Hogyan lehetnél jobb? Ha erre megvan a válasz, akkor egyenesben vagy :)

2016. nov. 3. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Korod megtudhatom? Csak hogy megnyugodjak, nem az exemről van szó.
2016. nov. 3. 18:17
 6/7 anonim ***** válasza:
várd meg, míg megcsúnyulsz, utána megnyugszol, h biztos csúnya vagy. :) örülök, h segíthettem :)
2016. nov. 3. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak átlagos külsejű férfi vagyok, akkor velem nem lenne ilyen gondod? Bár ilyen bizonytalan és éretlen gondolkodású barátnő inkább nem kellene.
2016. nov. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!