Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mik azok a külső/belső tulajdonságok, amik komoly kapcsolatban megtartó erejűek számotokra?
Tudom, hogy mindenki más, mégis kíváncsi lennék személyes véleményekre :)
Mik azok a dolgok, amiktől azt érzitek, hogy igen, Ő kell nektek és nem akartok félrelépni, lelépni, mert elég számotokra?
Külsőleg vonzó, évek múltán is igényes.
Belsőleg: Mindig mindenben őszinte és szókimondó, nem passzív agresszív hanem közli ha problémája van. Nem kerüli a konfliktust, hanem próbál közös pontra jutni.
Intelligens, jó a humora, nem savanyodik be. Legyen magabiztos, határozott, de ha bizonytalan ne féljen rám támaszkodni. Nem féltékeny, hűséges és ragaszkodó.
Az ágyban szenvedélyes, nagy étvágyú :D Mutassa ki gyakran a szeretetét. Szeressem. :)
Én nő vagyok de pontosan tudom mi tartja mellettem a párom:
- elfogadás
-bizalom
- őszinteség
- gondoskodàs, háziasság
- soha nem vagyok "k..vas" (nem flörtölgetek soha, még csak nem is nézegetem a pasikat és nem öltözöm kihivóan)
- van " agyam" ami alatt azt ertem hogy ő egy nagyon humoros ember mindig szócsatàzunk és szereti hogy mindig mindenre van válaszom
- megtanultam a hobbiját igy már azt is együtt tudjuk űzni :-)
- nagyon bújós vagyok (neki ez nagyon fontos volt)
Amugy mi nem vagyunk feltekenyek egymasra (4x vagyunktul) az elso olyan kapcsolat mindkettonknek ahol tuzbe tennenk a kezunket a masikert
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!