Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Rengetegen vannak itt az oldalon is, akik panaszkodnak, hogy nem találnak párkapcsolatot, vagy éppen nem megfelelőben élnek. A környezetemben is ezt tapasztalom, sok ember nem úgy van együtt, hogy boldogak lennének.

Miért? Miért nehéz párt találni?

Arra jutottam, hogy mire idejut az ember, felnőtt lesz, igazán érett egy kapcsolatra és már lassan a családalapítással is kacérkodna.. Erre a korra már mindenki el van rontva. Előző csalódások, viszonzatlan szerelmek, csúnya szakítások stb. Nem tudunk bízni, nem tudunk szeretni.

Túl lehet lépni a régi sérelmeken, és egyszerűen csak élvezni amink van?

2016. nov. 2. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Tùl lehet lépni, persze. De kell hozzà bizonyos fokù érzelmi intelligencia.
2016. nov. 2. 15:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Szerintem elég kevesen képesek erre. És te hiába mész nyitott szívvel másokhoz, ha ők nem képesek ugyanerre.

Már én is elromlottam, képtelen vagyok csak élvezni, ami van, előre görcsölök rajta, hogy össze fogok törni megint.

Pszichológus tud segíteni ilyesmiben?

2016. nov. 2. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Haat figyelj en gorcsoltem ezen. Ennek az lett az ara,hogy vegetert egy kapcsolat.mivel nem is igen fejeztem ki,hogy szeretnem stb.

innentol en ugy vagyok, hogy lesz ami lesz. De barmi is lesz,en teljes szivvel leszek benne.

ha pofaraesek,akkor tudom ,hogy mindent megtettem,es azt is,hogy barmilyen csapason segit az ido. Es ugyis talpra allok.:)

2016. nov. 2. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Én speciel azért nem találok partnert, mert nem nagy a társasági köröm jelenleg (ami volt szétszéledt), nem vagyok bulizós, nem bírom, ha nagyon sok emberrel egy helyen és időben kell megjelennem (túl sok energia sűrűsödik olyankor be), és nem szoktam csak úgy leszólítani sehol sem nőket. Akikkel ismerkedtem és a barátnőim lettek, mind olyan helyzet volt, ahol magát adta a szituáció (iskolák, előadás, kiállítás), pl. netes fórumok, ahol teljesen más témában kezdtünk el beszélgetni, aztán lett belőle idővel találkozás. Pont mostanság futottam bele egy chates oldalon egy lányba, akit kisebb túlzással simán el tudtam volna képzelni barátnőnek, csak nagyon messze lakik tőlem és sajna jelenleg sem idő, sem anyagiak (mindkét részről) nem engedték meg a találkozás lehetőségét, plusz az is, hogy mint kiderült, ő csak netes beszélgetőtársakat keres, hiába beszéltünk több hónapon át minden nap és avattuk be egymás életébe a másikat. Nem publikus okok miatt ő eltaszítja az emebreket egy idő után magától, ezt be is ismerte és dolgoznia kell ezen. Vagy csak nekem mondta ezt, mert már nem akart tovább beszélgetni személyemmel. Mindegy, az a baj, akivel lehetne valami, az mindig messze lakik vagy róla is kiderül előbb-utóbb, hogy komoly lelki gondjai vannak ellenére, hogy 50-ből kb. 1-2 olyan lányt találok, akivel ennyire jól megya kommunikáció, egy rugóra jár az agyunk.
2016. nov. 2. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!