Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Rengetegen vannak itt az oldalon is, akik panaszkodnak, hogy nem találnak párkapcsolatot, vagy éppen nem megfelelőben élnek. A környezetemben is ezt tapasztalom, sok ember nem úgy van együtt, hogy boldogak lennének.
Miért? Miért nehéz párt találni?
Arra jutottam, hogy mire idejut az ember, felnőtt lesz, igazán érett egy kapcsolatra és már lassan a családalapítással is kacérkodna.. Erre a korra már mindenki el van rontva. Előző csalódások, viszonzatlan szerelmek, csúnya szakítások stb. Nem tudunk bízni, nem tudunk szeretni.
Túl lehet lépni a régi sérelmeken, és egyszerűen csak élvezni amink van?
Szerintem elég kevesen képesek erre. És te hiába mész nyitott szívvel másokhoz, ha ők nem képesek ugyanerre.
Már én is elromlottam, képtelen vagyok csak élvezni, ami van, előre görcsölök rajta, hogy össze fogok törni megint.
Pszichológus tud segíteni ilyesmiben?
Haat figyelj en gorcsoltem ezen. Ennek az lett az ara,hogy vegetert egy kapcsolat.mivel nem is igen fejeztem ki,hogy szeretnem stb.
innentol en ugy vagyok, hogy lesz ami lesz. De barmi is lesz,en teljes szivvel leszek benne.
ha pofaraesek,akkor tudom ,hogy mindent megtettem,es azt is,hogy barmilyen csapason segit az ido. Es ugyis talpra allok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!