Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánynak születésnapjára rózsát?
Sziasztok!
Egy jó ideje megismertem egy lányt, nemsokára itt lesz a 17. születésnapja, 17 szál rózsa megfelelő ajándék lenne?
Leginkább lányok válaszára lennék kiváncsi.
ha nem a csajod,akkor ez egy túl egyértelmű üzenet lenne arról,hogy odavagy érte és csak rajta múlik lesz e ebből valami.
vagyis egy választás elé állítod ezzel.
ha meg egy nőt választás elé állítasz,akkor tudat alatt arra fog gondolni,hogy te nem vagy döntés képes így nem vagy vonzó számára.
szerényebben nyilatkozz az érzelmeidről.
ha már lefeküdtél vele utána adhatod ki magad ennyire,vagy soha nem fogod lefektetni.
erre nincs jó válasz. lehet örülni fog neki,de lehet többet hozzád sem szól utána.
ha még nem is jártok,akkor szerintem ne adj neki ennyi rózsát. nekem is volt,hogy küldött olyan pasi sok virágot,akivel még csak randiztunk,de semmi nem volt köztünk. elég furcsa volt,szerintem korai.
ha egy szál rózsával megleped meg valami aprósággal az szerintem jobb ötlet. apróság alatt azt értem,aminek örülne azért,de mégsem olyan nagy dolog. lehet ez egy bonbon,amit mondta,hogy szeret,vagy valami kis egyszerűbb karkötő vagy ilyesmi . nem kell túlzásba esni még.
hamár járnátok akkor azt mondom oké a 17 szál rózsa, ha szereti a vágott virágot. de így korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!