Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak ha felhív?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak ha felhív?

Figyelt kérdés
Mit mondjak ha felhív a srác akibe bele vagyok esve teljesen..Milyen témát hozzak fel?? Segítség!!
2010. ápr. 27. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:

hogy van? mit csinált ma? mi volt a suliban? ők is írtak-e dogát? vagy: mi volt a munkahelyen?

és kedvesen, hogy miért hív?:-)

2010. ápr. 27. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
ami éppen eszedbejut...am nemtom nekem lehet azért fura ez a kérdés mert én rengeteget tudok pofázni xD kérdezd meg h milyen napja volt (suli,tantárgyak,sport,állatok,zene, stb <--biztos találsz vmi közöset) aztán valszeg visszakérdez...ne izgulj próbálj meg ellazulni és akkor menni fog meglásd ;)
2010. ápr. 27. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg hogy nem akar e elhívni randira?

Ha azt mondja hogy de igen akkor meg közöld vele hogy ok,

De csak a jövő hónapban érsz rá!

2010. ápr. 27. 17:17
 4/6 anonim válasza:
ezen a kérdsésen úgyis gondolkozik a pasi is eleget, szal ne aggódj, ő már bekészítette a jól bevált dumáit:DD
2010. ápr. 27. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ott a pont az utolsónál...:)
2010. ápr. 27. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hívasd el magad randira, pláne ne úgy, hogy utána meg azt mondod, hogy majd a jövő hónapban érsz rá... Bár ha belegondolok, akkor május már nincs olyan messze. :) De szerintem azért várd meg, amíg ő elhív téged. A jó beszélgetés meg tényleg azzal kezdődik, ha el tudsz lazulni és jót nevetgéltek is.
2010. ápr. 27. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!