Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A régi barátommal megszakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A régi barátommal megszakította a kapcsolatot a barátnőm felesége mert nem kell neki a stressz 7hónapos terhesen. Normális?

Figyelt kérdés

Régi barátok vagyunk sokat beszélgettünk skype-on a 28 éves férfi barátommal, órákat, úgy hogy a felesége nem tudott erről ő 24 éves. Most derült ki, mert meglátta a férje skype-ján h sokat beszélgettünk.

3 okot mondott h miért szakította meg a kapcsolatunkat:

1.: A férje (az én barátom) letagadta azt h beszélt velem több alkalommal.

2.: Modellkedek, bikini + fehérnemű és facebookon kitettem üzifalra ezeket a képeket (oké csipkebugyi, meg melltartó, de nem látszik a fenekem mert ülök)

3.: Mivel terhes nem kell neki ez a stressz...(én tehetek róla h terhes??!)

Hát ha jól emlékszem ennyit mondott...mert felhívott "figyelmeztetni".

Ilyen hisztis legyen valaki...vagy ez normális egy terhestől?

2016. okt. 31. 17:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen normalis, itt foleg a ferfi es utana te nem vagy normalis. Szegeny feleseg, o se gondolta at elegge, kivel vallal gyereket.
2016. okt. 31. 18:29
 12/16 anonim ***** válasza:
2016. okt. 31. 18:45
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
A ficko nem vállalt fel téged a felesége elött. A feleségét átverte. Terhességtöl függetlenül jogos a kiakadása.
2016. okt. 31. 19:46
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Normális.
2016. nov. 1. 06:59
 15/16 anonim ***** válasza:
40%

Akik az írják, hogy a feleség viselkedése helyes, azok elfelejtik a tényeket.

A tény pedig az, hogy csak beszélgettek. Ostobaság ezért elválni.

Érthetőnek esetleg lehet mondani, de én annak se mondanám. A feleségnek is magába kellene néznie, hogy vajon miért titkol el előle a férje egy haveri kapcsolatot. Talán mert hárpiaként viselkedik. Én leginkább erre tippelnék, abból, hogy fehérneműs képeket külön sérelmezte. Nem az iszlám államban élünk. Mi lett volna ha a férj strandra megy?

Én is szakítottam már meg régi barátnővel (ártalmatlan) kapcsolatot az aktuális "kérésére", de megbántam, mert utána tüske maradt bennem, úgyhogy a barátnőm öngólt lőtt. Meg én is.

2016. dec. 30. 21:33
 16/16 anonim ***** válasza:
68%

Tudod mi nem normális? Az, hogy ezt nekünk kell neked elmagyarázni.

Én egy joviális öregúr vagyok, és soha senkinek nem szoktam rosszat kívánni, de biz'isten, most szeretnék hinni a sorsban, és abban, hogy megkapod tőle, ami neked jár.

2016. dec. 30. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!