Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A régi barátommal megszakította a kapcsolatot a barátnőm felesége mert nem kell neki a stressz 7hónapos terhesen. Normális?
Régi barátok vagyunk sokat beszélgettünk skype-on a 28 éves férfi barátommal, órákat, úgy hogy a felesége nem tudott erről ő 24 éves. Most derült ki, mert meglátta a férje skype-ján h sokat beszélgettünk.
3 okot mondott h miért szakította meg a kapcsolatunkat:
1.: A férje (az én barátom) letagadta azt h beszélt velem több alkalommal.
2.: Modellkedek, bikini + fehérnemű és facebookon kitettem üzifalra ezeket a képeket (oké csipkebugyi, meg melltartó, de nem látszik a fenekem mert ülök)
3.: Mivel terhes nem kell neki ez a stressz...(én tehetek róla h terhes??!)
Hát ha jól emlékszem ennyit mondott...mert felhívott "figyelmeztetni".
Ilyen hisztis legyen valaki...vagy ez normális egy terhestől?
Akik az írják, hogy a feleség viselkedése helyes, azok elfelejtik a tényeket.
A tény pedig az, hogy csak beszélgettek. Ostobaság ezért elválni.
Érthetőnek esetleg lehet mondani, de én annak se mondanám. A feleségnek is magába kellene néznie, hogy vajon miért titkol el előle a férje egy haveri kapcsolatot. Talán mert hárpiaként viselkedik. Én leginkább erre tippelnék, abból, hogy fehérneműs képeket külön sérelmezte. Nem az iszlám államban élünk. Mi lett volna ha a férj strandra megy?
Én is szakítottam már meg régi barátnővel (ártalmatlan) kapcsolatot az aktuális "kérésére", de megbántam, mert utána tüske maradt bennem, úgyhogy a barátnőm öngólt lőtt. Meg én is.
Tudod mi nem normális? Az, hogy ezt nekünk kell neked elmagyarázni.
Én egy joviális öregúr vagyok, és soha senkinek nem szoktam rosszat kívánni, de biz'isten, most szeretnék hinni a sorsban, és abban, hogy megkapod tőle, ami neked jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!