Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan hölgy aki szeret az őszi erdőben térdig járni a lehúlló falevelekben, és még nokedlit is tud szaggatni? ;)
Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 12:28
41/59 anonim válasza:
Ah, nincs is jobb, mint nokedlit szaggatni az őszi erdőben, térdig az avarban.....
42/59 Era50 válasza:
Azt hiszem én megértelek... A kérdésed elolvasása előtt éppen azon gondolkodtam van e még olyan pasi akinek pl. amit Te kérdeztél, meg sok egyéb tulajdonság értéknek szánít. Úgy érzem ma már ezek értékek😌
43/59 anonim válasza:
Aki tudja pl a valamijét kivrni, vagy egyáltalán van keze, ő nokedlit is tud szaggatni mert csak húzogatni kell a lábos felett, szóval fiúknak sem bonyolult szerintem:)
45/59 anonim válasza:
Szerintem elég ha meg tud csinálni valami egyszerű krumplis kaját és eltalálja az ízeket , aki nem becsüli a kicsit az nem érdemli..
46/59 Gabóca Kabóca válasza:
10-es:jó a humorod"falevelek közt is botorkálni".4 éves kérdés miért nem láttam eddig?A lényeg imádok falevekben botorkálni és főzni is.Nokedlit is.
47/59 anonim válasza:
Köszönöm #46. Gabóca Kabóca (jó név 😊). Hát igen... Nem csak a humorom jó, hanem ezt a kérdést én ihlettem... 😅 Egy kedves ismim írta ki egy levelezésünk után. De ezt csak Neked árulom el, pssszzt... 😊
48/59 A kérdező kommentje:
47-es!
Tényleg?:)
2021. jan. 5. 07:29
49/59 anonim válasza:
Nemtom Kérdező, csak tippelek. 😅
47-es vagyok.
50/59 anonim válasza:
Én még töltött káposztát is remekül tudok főzni. Épp az előbb lett kész. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!