Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felhívjam vagy még ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívjam vagy még ne?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit 2éve ismerek amikor szakítottam rámírt és bevallotta mindig is tetszettem neki elhívott randizni.első randin csók csattant a másodikon már kézenfogva közlekedtünk és megkért legyek a barátnője.aznap le is feküdtünk egymással majd másnap is együtt töltöttük az éjszakát és a napot is reggel elváltunk, hogy majd aznap még talizunk(ma) de nem írt és nem is reagált arra h jön e meg se nézte. Ez egy konkrét lekoptatás vagy hívjam fel és kérjem számon,vagy hagyjam mert sok lenne.

2016. okt. 28. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Édes Istenem ,de ostoba vagy,te egyből lefekszel 2.randi után báekivel??! Ne csodálkozz,ha nem keres,elkönyvelt ribinek!
2016. okt. 28. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam mivel 2 éve ismerem ez azért nem ugyan az...ő ömlenget,hogy komoLy kapcsolatot akar
2016. okt. 28. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Vicces vagy egy férfi nem úgy gondolkodik,mint egy nő ,őt csak a farka irányítja ,és nincsenek érzéseik,ezt jobb ha megtanulod!!
2016. okt. 28. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja meg ,ha komolyat akarna már rég hívott volna. Ne higyj már el mindent
2016. okt. 28. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
54%

nincsenek érzéseink. Szívünk se és lelünk se.

Meg éjjel átváltozunk szellemként kísértünk...ja várj. Nem biztos xD

2016. okt. 28. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!