Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüli pasik! Ti járnátok egy 14-15 éves lánnyal?
N E M !
Még gyerek! Általános iskolás kisdiák. Akkor is, ha már nem számít erőszaknak, ha megdugjàk.
Szerencsére elég sikeres vagyok a 20 feletti nőknél, nem szorulok rá egy naiv kislányra. (De ha az anyja jól tartja magát, arról lehet szó.) XD
Huszonéves koromban középiskolás lányok közeledtek hozzám. 16-tól felfelé. Fiatalabbnak néztem ki a koromnál, ezért a korombeli lányok nem tekintettek partnernek.
Titenévesek azóta is bepróbálkoznak, akár 13-15 évesek. Sőt akad, aki szexuális ajánlatot tett. Nem járnék vele, megmagyarázom, hogy jobban jár hozzáillő korú fiúval. De lehet, nem tudnék ellenállni és 15 évessel laza flört beleférne. Hadd növekedje a kislány önbizalma.
Kizárt.
Szerencsére nem tud lázba hozni egy kislány sem.
26/F
Én 23 vagyok csak, de nem nézek ki ennyinek és talán belsőre is kicsit éretlenebb vagyok.
Mivel még nem volt barátnőm, szerintem jobban illene hozzám egy fiatalabb lány, ha nem is 14 évessel, de 16-17 körülivel már igen. Szerintem jobban megértenénk egymást, mint egy korombeli lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!