Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek egy cigány nőnek? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy 36 éves cigány nő, egy nap elküldte egy barátnőjét, hogy elkérje tőlem a telószámomat és megmondja, hogy bejövök a barátnőjének. Én 25 éves vagyok egyedülálló, neki viszont van két gyereke, egy 17 és egy 7 éves. Semmi tapasztalatom ezzel a generációval így azt se tudom miért tetszett meg neki. Beszéltem vele és majd találkozunk, azt mondta, hogy rajtam áll a választás, ha akarom csak egy éjszaka is lehet, de akár több is vagy esetleg kapcsolat. Nem fura ez? Volt valakinek ilyen tapasztalata?2016. okt. 27. 20:38
11/11 Titusztitusz válasza:
Szerintem izéld meg nyugodtan,ha KULTÚRÁLT és CSINOS a nőci...A hozzászólók többsége mostanában túl sok horrorfilmet nézhetett a tévében...Viszont KÉT DOLOGRA tényleg nagyon vigyázz:Egyik az,hogy SEMLEGES HELYSZÍNEN vidd véghez a légyottot,azaz se nála,se nálad,hanem egy harmadik helyszínen...A másik dolog meg amire vigyázz,az a védekezés a nő teherbeesése ellen...(Feltéve persze,hogy nem akarod azt,hogy legyen esetleg tőled is egy gyereke...)A cigánynők sokszor tényleg szabályosan "vadászni" szoktak a fehér DNS-re manapság...Ha ez a dolog ellenedre lenne,akkor nehogy hagyjad azt ostobaságbol,hogy SPERMADONORNAK haználjon! De ha ez utóbbi lehetőség nem zavar,akkor nincs mitöl szerintem félned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!