Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amit nagyon szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, amit nagyon szívesen kipróbálnál, már csak a megfelelő emberre vársz, hogy kipróbálhasd vele?

Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 15:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Fenekelés,anális szex.Ha erre gondolsz
2016. okt. 27. 16:07
 12/21 A kérdező kommentje:

nem a szexben tettem fel a kérdést, de ez is jöhet.

táncórára, utazásra, baromkodásra gondoltam eredetileg.

2016. okt. 27. 16:08
 13/21 anonim ***** válasza:
A félrelépést, de még nem találtam meg a megfelelő személyt. Azaz lehet, majd meglátjuk.
2016. okt. 27. 16:17
 14/21 Gábor19... ***** válasza:

Lehet perverz is?:D

Kinyalnék egy lányt:)

2016. okt. 27. 16:36
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 Hú, de perverz. :D
2016. okt. 27. 16:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Én pont ezekre gondoltam, mint utazás, hobbik... ezeket egyedül is el lehet kezdeni. Amikor a párommal megismerkedtem, már bejárta hátizsákkal fél Európát. Pont az tetszett benne, hogy nem várt senkire, amihez kedve volt, azt csinálta egyedül is. Amikor meg összejöttünk, csatlakoztam hozzá, azóta együtt utazgatunk, mikor van lehetőségünk.
2016. okt. 27. 16:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Egy méretes, átlag feletti péniszt. Még nem volt.

Na meg a családalapítás sem rossz gondolat :)

2016. okt. 27. 18:18
 18/21 anonim ***** válasza:

Vizes BDSM, erőszakos víz alá nyomás, légzés-kontroll víz alatt.

Nagyon izgat, milyen lenne egy pasit leszopni. Kíváncsi vagyok mit érez a lány szopás közben.

2016. okt. 27. 20:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Lábszex egy nővel.
2016. okt. 27. 20:52
 20/21 anonim ***** válasza:

" A másodikos Hannah pulóvere ujján apró vérfolt, a nadrágja fenekén pedig megszáradt sár éktelenkedett, amikor hazaért az iskolából.

Almát majszolva és Goldfish kekszet ropogtatva mesélte el, mi történt.

„Grace a szünetben megütötte magát. Mikor a labda után ugrott, elesett, beverte a térdét, és beleült a sárba.”

Vissza kellett tartanom a kuncogást, ahogy elképzeltem a jelenetet.

„Elkísérted a rendelőbe?” – kérdeztem, hogy kitöltsem a nyelési szünetet.

„Nem” – jött a válasz szerény vállvonogatás kíséretében. – „Túlságosan fájt a lába ahhoz, hogy menni tudjon. De a leggyorsabb fiú az osztályban vállalta, hogy elfut a tanító néniért. Úgyhogy én addig ott ültem mellette.”

„A sárban?” – kérdeztem hitetlenkedve.

„Igen…” – válaszolt Hannah csendes sóhajtással. „Szerintem csak egy barát kellett neki, aki vele maradjon, míg várakozik.”

Büszke anyai ölelésbe vontam a kislányomat, és megfogadtam, hogy sosem felejtem el, amit sáros kis csivitelőm már tudott.

Ha nincs, mit adnunk, adjuk az időnket.

Ha nem tudjuk megoldani a problémát, felajánlhatjuk a jelenlétünket.

Ha nem tudjuk enyhíteni valaki fájdalmát, a kezét akkor is meg tudjuk fogni.

Ha nem találjuk a szavakat, a „vele-levést” adhatjuk neki.

Így hát egy másodikos kislánytól tanulva, aki anyukájánál jobban érti a barátság lényegét, kiszálltam a kocsiból, és felmentem a bejárati ajtóhoz. Becsengettem és vártam, tudva, hogy nem nyújthatok semmit barátnőmnek, csak foltos önmagamat és a „vele-levés” szerény ajándékát.

Mert küszködő barátaink néha jobban vágynak valakire, aki hajlandó melléjük kuporodni a piszokba. "

2016. okt. 28. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!