Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek lányokkal az interneten?
love.hu
tinirandi.hu
Társfoglaló (a Honfoglaló chat-részlege)
a chat.hu sz@r, ahogy van
ezeket próbáltam, eddig semmi tartós sikerrel :S
nem tudtok még oldalt, ahol lehet ismerkedni? olyasmi, ahol sok tizenéves lány van, nem csak 20-30 évesek
16F
De azért megnézhetné...:D
17/F Tótevics
Szia!
Van sok fórumoldal a neten, pl.: lapforum.lap..hu
forum.index.hu
Itt különböző -érdeklődési köröknek megfelelő- fórumcsoportok, azon belül topikok vannak. Általában meg szokott lenni az a kör, ahova k-ki ír. Ha netán elkezdesz pl. moziról beszélgetni egy mozis topikban, amit lereagál egy lány, és egyre többet beszélgettek arról, hogy ki mit szeret, megismeritek egymást, levelezni kezdtek. Ebből később eljuthattok addig a szintig, hogy találkoztok, ahol kiderül, mennyire érzitek jól Magatok együtt, akartok-e randizni később. Én ott ismertem meg a Páromat, akit azóta is nagyon szeretek, tehát csak ajánlani tudom a fórumoldalakat! :-) Sok sikert Neked!
17/F Tótevics: a párom.hu se jött be, csak az véletlenül nem jutott az eszembe
"Nektek is 128 kb/s bitrátájú az agyatok?"
ez most kinek szól?
"kocka keresi kockát XD"
mész anyádba te is...
"Am azon vitatkozhatnánk ki kockák, mikor itt válaszolunk a hülyeségekre éjjel fél 1kor :D"
először tanulj meg írni, utána papolj itt az értelmes kérdésekről, köcsög...
az összes többi választ köszönöm
ó...ez esetben elnézést kérek...azt hittem, engem sértegettél, hogy miért a neten keresek csajt
bocsánat, haver...tényleg bocsi, nem tudtam
16éves fiu vagy, miért nem mész el buliba ismerkedni? vagy csak meny ki egy rendezvényre és keress párt...
16L
1.utálok bulikba járni...nem az én világom
2.milyen rendezvényre? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!