Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik konzervatív beállítottságúak, ismerkednek liberálisokkal? És fordítva is persze.
De nálad mikor jön fel a politika, meg az ilyesmi témák?
Én és a lányok akikkel ismerkedem kb sosem beszélünk ezekről az első szex előtt, de még az összejövés előtt sem. És utána is alig. A legtöbb nőt (és embert úgy általában is) nem érdekli a politika annyira, hogy másról se tudjon beszélni ismerkedés során.
Utolsóknak:
NEM politizálásról van szó, hanem alap mentalitásról. Már leírtam. Világnézetről, értékrendről.
Az első szexig? Ja, lefekszem vele, aztán meg kiderül, hogy egy agymosott migránspárti barom. Viccnek is rossz :DDD Érinteni azért lehet a témát, nem arra gondoltam, hogy leülünk a randin és akkor na, politikai vita est.
Lehet én fogalmaztam rosszul, de még egyszer mondom, nem politizálásra gondolok.
Velem pl már első randi előtt simán lehet politikáról beszélni. Elég, ha megkérdezi, mi a munkám, és szinte biztosan a politikára lyukadunk ki.
Ki a liberális, ki a jobbos?
Én támogatom a marihuána legalizációt - Ez egy liberális dolog.
Támogatom Orbánt/a Jobbikot abban, hogy ne engedjünk be ide (se az országon keresztül vonulni) migránsokat - Ez egy jobbos dolog
Támogatom az eutanáziát - Ez egy liberális dolog
Támogatom hogy legyen lazább a fegyvertartás - Ez egy jobbos dolog
Támogatom a melegházasságot (de gyerekük ne lehessen) - Ez egy liberális dolog
Támogatom a halálbüntetést - Ez egy jobbos dolog
Van cigány haverom, miközben akart már kirabolni egyszer cigány az utcán éjjel. Van homokos munkatársam, akivel jóban vagyok, miközben nyomult már rám molesztáló-fogdosós szinten homokos ember, a melegfelvonulást viszont ellenzem.
Most akkor én melyik vagyok? Látjátok hogy meglehet az embernek mindenben a saját véleménye.
A marihiuána meg az eutanázis stb azok annyira nem hatnak ki a mindennapi életünkre. Nem egészen erről van itt most szó. NEM POLITIKÁRÓL, még hányszór kell leírni.
Amúgy utolsó te is inkább konzervatív vagy, mint liberális. A liberálisük szinte ünneplik a melegeket, beveszik hogy a migránsok tényleg menekültek (höhöhööhhh), szerintük keveredjenek csak a nemek össze-vissza, a gyerekeket nem nevelik, a 1 db pofon már BÁNTALMAZÁS, stb. Inkább ezekről van szó. Mondjuk a melegházasság is erősen liberális dolog ebből az olvasatból nézve is. De mint már 2628832417490-szor leírtam, nem politikai szempontból érdekes ez az egész., hanem ÉRTÉKRENDILEG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!