Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik konzervatív beállítottság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik konzervatív beállítottságúak, ismerkednek liberálisokkal? És fordítva is persze.

Figyelt kérdés
Jogos emiatt elzárkózni valaki elől?

2016. okt. 25. 12:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szélsőségesen idiótával nem tudnék hosszú távon együtt lenni. Mivel elég meggyőző tudok lenni, a szalonnácikat simán leszerelem, a kicsit tájékozatlanokat felvilágosítom, de a nagyon beszűkült hülyék fárasztanak. Mivel alapvetően a butaság bosszant, az elvakult emberekkel nincs mire menni. Egyébként ezek jellemzően húszas éveik elején járó gyerekek, akiknek azt hiszik, hogy mindent tudnak. Ebből meg már kinőttem.
2016. okt. 26. 06:46
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

De nálad mikor jön fel a politika, meg az ilyesmi témák?

Én és a lányok akikkel ismerkedem kb sosem beszélünk ezekről az első szex előtt, de még az összejövés előtt sem. És utána is alig. A legtöbb nőt (és embert úgy általában is) nem érdekli a politika annyira, hogy másról se tudjon beszélni ismerkedés során.

2016. okt. 26. 10:04
 13/22 A kérdező kommentje:

Utolsóknak:

NEM politizálásról van szó, hanem alap mentalitásról. Már leírtam. Világnézetről, értékrendről.

Az első szexig? Ja, lefekszem vele, aztán meg kiderül, hogy egy agymosott migránspárti barom. Viccnek is rossz :DDD Érinteni azért lehet a témát, nem arra gondoltam, hogy leülünk a randin és akkor na, politikai vita est.

Lehet én fogalmaztam rosszul, de még egyszer mondom, nem politizálásra gondolok.

2016. okt. 26. 17:05
 14/22 anonim ***** válasza:

Velem pl már első randi előtt simán lehet politikáról beszélni. Elég, ha megkérdezi, mi a munkám, és szinte biztosan a politikára lyukadunk ki.

2016. okt. 26. 17:35
 15/22 anonim válasza:
Amugy meg en is utalom a liberalisokat es tarsamnak se valasztanek kozuluk az tuti. temank se lenne. kene a hohernak
2016. okt. 26. 20:04
 16/22 anonim ***** válasza:

Ki a liberális, ki a jobbos?

Én támogatom a marihuána legalizációt - Ez egy liberális dolog.

Támogatom Orbánt/a Jobbikot abban, hogy ne engedjünk be ide (se az országon keresztül vonulni) migránsokat - Ez egy jobbos dolog

Támogatom az eutanáziát - Ez egy liberális dolog

Támogatom hogy legyen lazább a fegyvertartás - Ez egy jobbos dolog

Támogatom a melegházasságot (de gyerekük ne lehessen) - Ez egy liberális dolog

Támogatom a halálbüntetést - Ez egy jobbos dolog

Van cigány haverom, miközben akart már kirabolni egyszer cigány az utcán éjjel. Van homokos munkatársam, akivel jóban vagyok, miközben nyomult már rám molesztáló-fogdosós szinten homokos ember, a melegfelvonulást viszont ellenzem.

Most akkor én melyik vagyok? Látjátok hogy meglehet az embernek mindenben a saját véleménye.

2016. okt. 26. 20:32
 17/22 A kérdező kommentje:

A marihiuána meg az eutanázis stb azok annyira nem hatnak ki a mindennapi életünkre. Nem egészen erről van itt most szó. NEM POLITIKÁRÓL, még hányszór kell leírni.

Amúgy utolsó te is inkább konzervatív vagy, mint liberális. A liberálisük szinte ünneplik a melegeket, beveszik hogy a migránsok tényleg menekültek (höhöhööhhh), szerintük keveredjenek csak a nemek össze-vissza, a gyerekeket nem nevelik, a 1 db pofon már BÁNTALMAZÁS, stb. Inkább ezekről van szó. Mondjuk a melegházasság is erősen liberális dolog ebből az olvasatból nézve is. De mint már 2628832417490-szor leírtam, nem politikai szempontból érdekes ez az egész., hanem ÉRTÉKRENDILEG.

2016. okt. 26. 21:36
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Akkor a probléma meg van oldva, mindenki konzervatív, mert olyan ember akit te liberálisnak mondasz nem létezik.
2016. okt. 26. 23:09
 19/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: enyhe szövegértési problémákkal küzdesz. Nem baj, majd gyakoroljuk.
2016. okt. 26. 23:51
 20/22 anonim ***** válasza:
A mostani liberál vagy konzerv? Buta vagy még mindig mint ez a kérdésed?
2017. ápr. 22. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!