Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Szerintetek melyik lenne szebb ajándék ként?
Nekem nem olyan jó a szemem az ilyenekhez na de ezek közül melyik lenne a szebb és a jobb ajándék:
1: [link]
2: [link]
3: [link]
4: [link]
5: [link]
Mielőtt jönnének a beszólások leszögezném nem vagyok gazdag. De megígértem, hogy rendes ajándékot veszek neki ha bele döglök is.
Hát nem túl mai trend.
Figyi 200k felett fülbevalót venni hülyeség. Ennyiért inkább menjetek el egy fullos hétvégére meglepi programok stb stb. És szerintem még simán belefér egy egyszerűbb nem gyémant hanem nemes fülbevaló is...
Amúgy meg ezek eléggé a véglet fülbevalók. Vagy túl snassz az első három vagy túlzás a másik kettő. De ez egyéni vélemény...
Hát én ilyen drága fülbevalónak nagyon nem örülnék... főleg hogy ilyen apró fülbevalókat rendszerint elhagyom.
Ibkább szép cipő hozzáillő táskával vagy valami maradandó élmény... légy kreatív. Te ismered minek örülne
bocs, de ezek cigányosak, ráadásul a pillangó záras a lehető leggagyibb megoldás, tök mindegy, hogy a másik fele gyémánt vagy micsoda
nekem a nem köves fehérarany ékszerek tetszenek
pl ez: [link]
egyáltalán szereti az ékszereket, és ezeket a csillogó gagyikat? ezt azért te jobban tudod, mint mi
ha meg nem szereti, akkor inkább egy all inclusive wellness hétvégére vidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!