Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédasszonyhoz rendszeresen jár egy fiatalember, mikor a férje nincs otthon, szóljak a férjének?
Szólj neki, ne nézd hogy rendszeresen átverik.
Akik meg támadnak téged, azok nem véletlenül állnak így hozzá, van takargatnivalójuk.
"Ez lehet pszichologus, szemelyi edzo, hazi orvos, es barmi"
Tényleg hihetőnek és életszerűnek tartod, hogy rendszeresen jön este valakihez egy pszichológus, személyi edző és háziorvos, ott tölti az éjszakát, és reggel távozik? xD
(És én még magamról hittem, hogy naív és jóhiszemű vagyok. :-)
16-os Oke azt nem olvastam h ott is alszik:-)))))
Haaaat igy kilove a szakma, viszont vallom, hogy ne avatkozzon bele mert semmi koze hozza. Nem birnam ha az en felesegemrol felteteleznenek ilyet plusz meg az is bennem lenne hogy egy paranoid sgg figyeli a hazunkat.
Igen, te élveznéd, ha már az egész ház tudná :D
Egyébként mi abban a paranoid, hogy látod, hogy mi van? Én is sokat vagyok az udvaron, főleg nyáron, ha nem figyeled is észreveszed
A kérdező meg véletlenül pont mindig ott van, mikor jön az pasi, és látja mikor elmegy.
Remélem a férjnek legalább annyi esze lesz, hogy ezután lemondja a riasztós cégnél a szolgáltatást, mert a kérdező mellett pénzkidobás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!