Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves férfi, aki az anyjával él, minden esetben, körülményektől függetlenül gáz és "loser"?
Tegyük fel, hogy a férfinak egyébként van munkája (stabil állás, jól is fizet), kocsija, menyasszonya, akivel együtt élt évekig egy albérletben, majd pont az esküvő előtti fél évben a tulajdonosok eladják az addigi albérletet, és így a kérdés főhősei úgy döntenek, hogy anyagi okokból új albérlet helyett inkább a férfi anyjához költöznek, és jelentősen több pénz félretételével végül belátható időn belül vesznek saját tulajdonú ingatlant.
Ilyen esetben is gáz és loser az a férfi, aki az anyjával él? Hozzátartozik a történethez, hogy sem az anyja, sem a menyasszonya nem érzik kellemetlennek és megalapozottnak a hozzáállását és a véleményt, miszerint ettől megszűnt "teljes értékű felnőtt férfinak" lenni.
NEM UNOD MÉG??
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Így már TÉNYLEG lúzer vagy!!
1.: azt a kérdést nem én írtam ki.
Mondjuk igazad van, megnézhettem volna a többi kérdést, mielőtt ezt közzéteszem, de a kifejtés elég specifikus szerintem.
Annyira unalmas, hogy minden nap kiírod valamilyen formában ugyanezt a kérdést.
Azután, aki után 30 éves korában is az anyja takarítja a wc-t, meg hallgatja éjjelente a szomszéd szobában a nemi èletét, az ma is LÚZER!!!
Ha amúgy van barátnője/menyasszonya, akkor miért érdekli egyáltalán?
Mert ha nem lenne nője, akkor még megérteném hogy rákérdezne, de így? Az a szomorú ha van csaja és mellette még érdekli őt mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!