Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elromlott a spermám? (többi lent)
Figyelt kérdés
miután kivertem, azt vettem észre, hogy nem fehér, hanem átlátszó:S2010. ápr. 26. 18:04
1/15 anonim válasza:
Elromlott? :D Ne csináld. :D Ez inkább két dologra utal:
1. Megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztasz.
2. (és) Nem rég ürítettél tárat.
2/15 anonim válasza:
Valószínű! Az az átlátszó az nem sperma, hanem magzatvíz...
3/15 anonim válasza:
A színe függ attól is, hogy milyen gyakran van magömlésed. Legalább is nálam fehérebb, hígabb, ha gyakrabban ürítem, ha ritkábban, akkor sűrű, sárgás. Szerintem egészséges vagy, semmi bajod.
6/15 anonim válasza:
Biztos lejárt a szavatossága. Milyen dátum volt a csomagoláson?
7/15 A kérdező kommentje:
emlékeztetnélek benneteket: ez nem egy harapófogó, amit szervízbe kell vinni, és fiú vagyok...
2010. ápr. 26. 18:39
8/15 A kérdező kommentje:
valamint gyakran ürítek tárat, legalábbis nektek a naponta 2 az sok?
2010. ápr. 26. 18:40
9/15 A kérdező kommentje:
és ha odáig jutnánk, akkor közlöm, hogy nem vizelet
2010. ápr. 26. 18:40
10/15 A kérdező kommentje:
( ezt nem kell figyelembe venni, de doró, ezt te is láttad tegnap az ágyban, és alá tudod támasztani, hogy ez tényleg nem vizelet )
2010. ápr. 26. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!