Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek a vállalkozó pasik, akik mindig üzletelnek valamivel?
Tehát mindig azzal foglalkoznak amiben pénz van?
Én jelenleg ingatlanokat (garázs, parkolóhely, kis lakások) veszek olcsón és adom el drágábban. Illetve vannak amik ki vannak adva folyamatosan. Mellette hozok be külföldről autókat is eladásra. Mindezt legálisan, adózva.
Többen azt mondták ez nem munka, vagy tisztességtelen és keressek normális állást magamnak.
Ti, hogy látjátok ezt?
Neken ez kicsit élősködésnek tűnik.
És.tényleg nem tartom ezt igazi munkának.
OFF:
"És ki az a hülye aki drágábban megveszi?" Mondjuk Te :DD
Tudod minden nap akármit veszel és vásárolsz lehet az egészen apróság vagy akár egy ingatlan kocsi stb. Azon mindig keres valaki. Ha azt hiszed hú most kva nagy üzletet csináltál akkor is téged "húznak le" úgymond, te veszed meg drágábban. Ez a kapitalizmus. Vagy a te chipsedet a saját krumpliföldeden termeled meg amit illegális telekfoglalóként sajátítottál ki és a fából épült házad melletti vályogkemencében sütöd? És pénzről még csak véletlenül sem hallottál? Mert akkor nem szóltam :)
"de a legfőbb a mentalitásuk, sokkal sunyibbak az átlag embernél. Teljesen máshogy gondolkoznak és az üzleti életben megnyilvánuló mentalitásukból kiindulva azt hiszem tökéletes hazudozók és tudják "mi(t) kell a nőnek (hazudni)" Anyám borogass. Inkább arról olvasgass tanulmányt, hogy míg külföldön valaki jogosan elismert polgára a társadalomnak aki vállalkozik az itthon miért egy gyűlölt és megvetett ember aki biztosan egy csaló korrupt ügyeskedő féreg aki csak árt másoknak. Nézz utána annak a tanulmánynak is, hogy kik "tartják el" a Magyar gazdaságot a kis és középvállalatok vagy a multik? Vigyázz becsapós!
ON:
"Többen azt mondták ez nem munka, vagy tisztességtelen és keressek normális állást magamnak"
Gondolom a postás vagy a buszvezető már megfelelő lenne nekik esetleg valami multinál "magas" pozícióba beosztott fogaskerék már megbecsült és sokra tartott pozíció annak a sok embernek a szemében. De van egy olyan sanda gyanúm Te többet keresel mint azok a kedves barátok akik ilyeneket mondanak neked. Én mindenhol tapasztaltam itthon, a vállalkozó létforma valami megfoghatatlan alantas misztikum az átlag ember szemében amit nem nagyon akar elfogadni mert annyira belerögzült, hogy aki vállalkozó és magyar az tuti csaló és bűnöző.
A való életben -tehát nem gyakorin :)- a nőknek imponál a pénz, az anyagi biztonság és a társadalmi pozíció. Ha már annyi tanulmányt felhoztam a válaszomban megemlíteném, hogy az egyik legnagyobb szociológia pár választásos felmérésen az előbb felsorolt tulajdonságok végeztek az elő helyen a nőknél míg férfiaknál a külső vonzerő számított a legjobban. A nőknél a másik kettő a külső és az intelligencia volt. De a pénzkeresési potenciált rakták a legtöbben az első helyre :) És ezt nem én találtam ki és nem is a gyakoris nyavalygók bár nem véletlen szerintem az sem, hogy itt a legtöbb férfi pénzéhesnek tartja a nőket. Fogalmazzunk úgy, hogy van alapja.
Tehát igen bejönnek nekik a vállalkozó pasik de csak ha sikeresek (átlagosan/valószínűleg)
Vállalkozok sok mindenben.
Mindig van valami, ami hoz a konyhára.
30 évesen van kettő házam(mindkettő kétgarázsos, nyaraló a Balatonnál, és egy másik a Tisza-tónál.
Van egy BMW X5 xdrive(hogy télen is tudjak vele menni, az összkerék miatt),és egy lexus gs 450hibrid.
Általában élőben csajozok, nyáron kizárólag a Balcsin, évközben meg a fővárosban élek.
Többször voltam társkeresőn is fenn, de pár nap alatt annyi levél jött szinte minden korosztályból hogy töröltem magam, persze miután a jobb nőkkel felvettem a kapcsolatot.(pedig csak pár laza életkép volt a medencénél, meg a garázsban, meg volt egy a nappaliban, na lehet az sok volt, mert látszódott a gránit padló.).
Szóval csak ennyire tapadnak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!