Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Fiuk! 178 cm magas lány vagyok és 70 kg . Szerintetek kövér vagyok? :O Fogyózzak vagy ne?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 15:19
21/32 anonim válasza:
Nem kell fogynod max 2-3 kilót.
u.i a fejed nagyon rusnya :D Romashop is befigyel :D küld be a napiszarra celeb leszel
24/32 anonim válasza:
Az alakodat tekintve nem látszódik az a 70kg se a seggeden se a hasadon, de tényleg max 4-5 kg-ot kell csak leadnod.
25/32 anonim válasza:
Szerintem nem vagy kövér. Pont jó,de az arcod..
26/32 anonim válasza:
Nem vagy kövér, ha fogyni akarsz akkor ne egyél egyáltalán 2-3 napot tuti hatás ;D Legalábbis nálam beválik :D (légyszi ne kezdjetek el ennek a hatásairól felvilágosítani, tudom én h sok hátránya van de csak így tudok fogyni...)
Am asszem ugyanilyen pólóm van, new yorkeres? :DD
Ömm ja tudom h bunkónak fogok tűnni de élőbe ismerősök soha nem fogják elmondani hogy valamit kezdhetnél az arcoddal :D Új frizura valami jó kis smink és máris jobb lesz xd
27/32 anonim válasza:
egyátalán nem vagy kövér ugyanis a magasságból kell kivonni 110-et és igy megkapod az ideális súlyt ami neked 68 kilo lenne:) ettől nem vagy messze. én is 178cm vagyok és 48 kilo szóval nekem sokat kell hizni :D
28/32 anonim válasza:
egyaltalan nem vagy kover...de ha tornaznal bisztos megjobb alakod lenne.a hajaddal meg csinalj valamit: frufru, breton valami.nem azt mondom h vagd le rovidre de valamit kezdj vele es sokkal jobban fogsz kinezni:D
29/32 anonim válasza:
am bocs ha bunko leszek de rajtad az a hiba h az arcod nemszép.sry
30/32 anonim válasza:
tegnap 15:50
hehe :D:D
jóvolt.(Y)
amugy meg aki azt irta ismerkedni akar meg privizni nemtom hova tette az izlését kb a béka segge alá.muhahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!